Αθλητικά

18/04/2024 - 12:06

Το 'χει ξανακάνει ο ΠΑΟΚ, υψηλό σκορ και στην Πόλη

Αφού συμπληρώθηκε το καρέ ομάδων των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, σειρά παίρνουν οι επαναληπτικοί προημιτελικοί σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ. Έντονο το ελληνικό ενδιαφέρον, με τον Ολυμπιακό να παίζει στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενέρ και τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην... καυτή «Τούμπα» την Μπριζ.

Δες εδώ: Αναλυτική αξιολόγηση της στοιχηματικής winmasters

988. ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ (22:00)

«Πάλι καλά», θα μπορούσε να λέει ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα 1-0 από την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο. Οι Θεσσαλονικείς υστέρησαν με την απόδοσή τους, θα μπορούσαν να φύγουν με πιο «βαρύ» σκορ και πλέον καλούνται να κάνουν ότι και στον προηγούμενο γύρο και να ανατρέψουν την εκτός έδρας ήττα στην κατάμεστη «Τούμπα». Οι Βέλγοι έδειξαν πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι, ειδικά στον τομέα των αντεπιθέσεων, ωστόσο έχουν να διαχειριστούν πολύ σημαντικές απουσίες (τρεις βασικοί τιμωρημένοι μεταξύ άλλων). Ο ΠΑΟΚ το 'χει κάνει και μπορεί να το επαναλάβει. Θα ρισκάρουμε στη νίκη του μαζί με το Over 1,5, στη λογική πως η πρόκριση θα έρθει στο 90λεπτο. Το συνδυαστικό πληρώνει απόδοση 2.22.

989. Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός (22:00)

Συναρπαστικό το πρώτο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να οδεύσει σε θρίαμβο για περίπου 70 λεπτά και τη Φενέρ να μαζεύει το σκορ στο τελευταίο 20λεπτο. Το τελικό 3-2 υπέρ των «ερυθρόλευκων» αφήνει τα πάντα ανοιχτά για την αποψινή ρεβάνς. Σίγουροι για την πρόκριση εμφανίστηκαν οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας. Ο κόουτς Μπεντιλίμπαρ θα έχει στη διάθεσή του τον Ποντένσε, που ήταν τιμωρημένος στο «Καραϊσκάκης». Μπορεί να κάνει τη διαφορά ο Πορτογάλος εξτρέμ. Η Φενέρ έδειξε τις επιθετικές της αρετές πριν από μία εβδομάδα, αλλά και τις αμυντικές αρρυθμίες όταν πιεστεί. Δεν θεωρούμε πως θα αλλάξει συμπεριφορά απόψε, ο Ολυμπιακός μπορεί να ακολουθήσει στην επίθεση, όμως στα μετόπισθεν έχει και αυτός το εύκολο λάθος. Υπάρχουν προϋποθέσεις ξανά για υψηλό σκορ, το ποντάρισμά μας πάει στο ασιατικό Over 3, σε απόδοση 1.93.

Μην ξεχνάς: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοιράσου το άρθρο!