Αθλητικά

01/04/2023 - 14:33

Χρυσό μετάλλιο για τη Μυτιληνιά Μιλένα Κοντού στη διεθνή ρεγκάτα του Πιεντιλούκο

Δύο χρυσά μετάλλια κατακτήθηκαν από Ελληνίδες πρωταθλήτριες στον διεθνή αγώνα.

Οι πρωταθλήτριες και οι πρωταθλητές της κωπηλασίας έλαβαν μέρος στη διεθνή ρεγκάτα που διεξήχθη στη λίμνη Πιεντιλούκο της Ιταλίας και θα επιστρέψουν με αποσκευές γεμάτες μετάλλια. Αξίζει να αναφέρουμε πως στον αγώνα «Paolo d'Aloja Memorial» έλαβαν μέρος 18 αθλητές και αθλήτριες με Ολυμπιακά μετάλλια, μεταξύ των οποίων και ο Ντούσκος.

Το πρώτο χρυσό μετάλλιο ήρθε από την Ευαγγελία Αναστασιάδου, που κέρδισε την κούρσα του σκιφ ελαφρών βαρών στην κατηγορία των γυναικών ενώ πρώτες βγήκαν και οι Μιλένα Κοντού και Ζωή Φίτσιου στον τελικό του διπλού ελαφρών βαρών γυναικών.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Στέφανος Ντούσκος, τερμάτισε δεύτερος στον τελικό του σκιφ ανδρών κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο

ενώ λίγη ώρα αργότερα οι Βασίλης Κωστούλας και Δημήτρης Κούτρας κέρδισαν ακόμη ένα ασημένιο, στον τελικό δικώπου άνευ. Ασημένιο μετάλλιο κέρδισε και το νεοσύστατο πλήρωμα του διπλού ελαφρών βαρών και οι Πέτρος Γκαϊδάτζης και Αντώνης Παπακωνσταντίνου.

 

Στους αγώνες των νεανίδων η Σοφία Δαλίδου τερμάτισε τρίτη στον τελικό του σκιφ ενώ οι Νίκος Χωλόπουλος και Δημήτρης Παπάζογλου κατέκτησαν το ασημένιο στο διπλό εφήβων, όπως και ο Παναγιώτης Μακρυγιάννης στο σκιφ εφήβων.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα  εδώ.

Μοιράσου το άρθρο!