Αθλητικά

22/05/2023 - 12:23

«Χτίσιμο» στα δεξιά (Τουρκία), G/G στα αριστερά (Ιταλία)

Στα… δεξιά μας (γεωγραφικά) υπάρχει η Τουρκία, εκεί όπου η Τραμπζονσπόρ (με τον Μπακασέτα διαθέσιμο) υποδέχεται τη Φατίχ Καραγκιουμρούκ, κι εμείς ψάχνουμε το Bet Builder για να πάρουμε καλή απόδοση. Αυτήν όμως τη βρίσκουμε στα… αριστερά μας και συγκεκριμένα στην Ιταλία.

710. Ρόμα – Σαλερνιτάνα (19:30)

Η Ρόμα πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί θα συναντήσει την πολυνίκη Σεβίλλη. Ομάδα με μέταλλο, προπονητή και μονάδες που είναι ικανές να δείξουν ωραία πράγματα. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται εκτός εξάδας, θέλει να μπει σ’ αυτήν, σε περίπτωση που δεν πάνε καλά στον τελικό της 2ης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η Σαλερνιτάνα έχει μαζέψει 38 βαθμούς, αυτό σημαίνει πως έχει σωθεί, ωστόσο δεν θα πάει για… τουρισμό στη Ρώμη.

Είναι σε θέση να δείξει κι αυτή τα δόντια της, το G/G (2.07) είναι η επιλογή που προκρίνεται.

Δείτε επίσης: Τα πιο μελετημενα προγνωστικα σήμερα

717. Τραμπζονσπόρ – Φατίχ Καραγκιουμρούκ (20:00)

Η γηπεδούχος δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που τα… έσπαγε πέρσι. Πολύ κακές εμφανίσεις εδώ και κάποιες εβδομάδες, βρίσκεται ήδη εκτός προνομιούχων θέσεων, ωστόσο θα προσπαθήσει να κλείσει θετικά τη χρονιά. Σημαντική η επάνοδος του επιτελικού μέσου Μπακασέτα. Η Καραγκιουμρούκ είναι άνετη και… ωραία, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν κλείνεται στα καρέ της. Σκοράρει με κλειστά μάτια, εύκολη στο λάθος αμυντικά. Άλλωστε έχει φέρει 8/10 G/G & Over 2,5.

Παίζουμε μόνο γκολ και συγκεκριμένα το «Over 0,5 στο 1o ημίχρονο και G/G & Over 2,5» σε απόδοση 2.05.

Βρείτε εδώ: Καθημερινά προγνωστικά και τα πιο ψαγμένα άρθρα για στοίχημα

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Μοιράσου το άρθρο!