Αθλητικά

14/12/2012 - 12:36

Η ΑΕΛΚ κοντά στα παιδιά της ΚΥΨΕΛΗΣ

Η ΑΕΛΚ κοντά στα παιδιά της ΚΥΨΕΛΗΣ

Στο πλαίσιο της κοινωνικής δραστηριότητας και του ρόλου που έχει η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ στην τοπική κοινωνία στηρίζει τα παιδιά της "ΚΥΨΕΛΗΣ".

Ενημερώνουμε λοιπόν το φίλαθλο κόσμο της Λέσβου πως στον επικείμενο αγώνα με τον Βύζαντα Μεγάρων στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης με την αγορά κάθε εισιτηρίου των €5, των €10 και των €15 θα δίνεται 1 ευρώ στο Μικτό Κέντρο Διημερεύσης Ημερήσιας Φροντίδας για Α.με.Α. η "ΚΥΨΕΛΗ".

Λίγα λόγια για την Κυψέλη

Το Μικτό Κέντρο Διημερεύσης Ημερήσιας Φροντίδας για Α.με.Α. η "ΚΥΨΕΛΗ" ιδρύθηκε το 1996-Διοικείται από 7 μελές Συμβούλιο 4 Α.με.Α. και 3 γονείς Α.με.Α.- Σύμφωνα με το ΦΕΚ 836/19/3/2012 έχει ανανεώθει η Ειδική Πιστοποίηση του ως φορέα παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας.

Στα 14 χρόνια λειτουργίας της η "Κυψέλη" έχει διαγράψει ενεργή παρουσία στο Νομό, αγωνιζόμενη τόσο για τα ίδια τα άτομα με αναπηρία όσο και για τις οικογένειες τους, με απώτερο στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους προσφέροντας υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας. Έχουν καταφέρει να απεγκλωβίσουν τα παιδιά από το σύνηθες περιβάλλον της οικογένειας και της γειτονιάς και να τους προσφέρουν μια ζεστή αγκαλιά συνδυάζοντας την ψυχαγωγία και τη μάθηση.

Καθημερινά εφαρμόζονται προγράμματα στο κέντρο με απώτερο στόχο την κοινωνική ενσωμάτωση των μελών, την αξιοποίηση των δυνατοτήτων και των ικανοτήτων τους, την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων, την κοινωνικοποίηση, την συμβουλευτική τους υποστήριξη κ.α.

Στο κέντρο φιλοξενούνται Άτομα με Αναπηρία όλων των μορφών με ποσοστό 50% και άνω.

Μοιράσου το άρθρο!