Αθλητικά

29/03/2022 - 12:29

Η Όλγα Φιάσκα κυνηγάει στο Βαλκανικό τα εισιτήρια για Όρεγκον και Μόναχο

Προκοπης Τζιμής

Αντίστροφα μετράει η Όλγα Φιάσκα για την συμμετοχή της στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην στη Γλυφάδα. Εκεί που θα κυνηγήσει τα όρια στα 35χλμ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά την παρουσία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων στο Ομάν, συνέχισε την προετοιμασία της στην Καρδίτσα. Μάλιστα, υπό τις οδηγίες του προπονητή της Θανάση Δεληγιάννη, έκανε μεγάλο μέρος των προπονήσεών της δίπλα στον Ζαχαρία Τσαμουδάκη και τον Ανδρέα Παπαστεργίου.

Η νεαρή βαδίστρια «κουβαλάει» τη διάκριση στη Μουσκάτ, με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 20χλμ. βάδην στο ομαδικό γυναικών.

«Η Όλγα είναι σε καλή κατάσταση. Η προετοιμασία αυτό το διάστημα στην Καρδίτσα πήγε πολύ καλά. Είναι και σε καλή ψυχολογία για να κυνηγήσουμε τον στόχο μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Αν όχι τα όρια, η Όλγα θα προσπαθήσει για επιδόσεις που θα την ανεβάσουν ψηλά στο ράνκινγκ. Ο σκοπός είναι να πάρει το τρίτο εισιτήριο πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο», λέει στο Stivostime ο Έλληνας προπονητής.

Η 20χρονη είχε αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35χλμ. βάδην στα Μέγαρα, όπου είχε τερματίσει σε 2:59.08. Αυτό είναι και το ατομικό της ρεκόρ. Στη Γλυφάδα την Κυριακή θα κυνηγήσει μια ανάλογη επίδοση.

 

πηγη:

https://www.stivostime.gr

Μοιράσου το άρθρο!