Αθλητικά

23/05/2021 - 21:20

"Η ζούγκλα της Μυτιλήνης !" και "στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί"

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο  σήμερα Αιολικός  στη Μυτιλήνη κόντρα στον  Αίαντα Σαλαμίνας με σκορ 2-0 και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη της ανόδου.

 

Ωστόσο η νίκη του Αιολικού έχει και τρίτο ημίχρονο.... Πόλεμος ανακοινώσεων.

 

Η ανακοίνωση από τον Αίαντα Σαλαμανίας:

"Η ζούγκλα της Μυτιλήνης !

Η αποστολή της ομαδας μας γύρισε με συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων στο λιμάνι Μυτιλήνης για την επιστροφή μας !

Προστασία της αστυνομίας από το στάδιο Μυτιλήνης μετά από δική μας τηλεφωνική επικοινωνία με Αστυνομία αποφευγοντας τους μαινόμενους φιλάθλους ( και όχι μόνο ) του Αιολικού εντός του περιβάλλοντα χώρου των αποδυτηρίων σε έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.

Η αποστολή μας δέχθηκε ομαδική επίθεση από φιλαθλους ,παράγοντες και ποδοσφαιριστές έξω από τα αποδυτήρια των Διαιτητών και φυσικά το φύλλο αγώνα λευκό χωρίς περιγραφή των επισοδειων.

Αύριο με την επιστροφή μας θα ακολουθήσει λεπτομερή τοποθέτηση για όλη την ζούγκλα που ζήσαμε!"

 

 

Η απάντηση του Αιολικού: 

 

"Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός θα ήθελε δημόσια να δώσει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας και στο προπονητικό τιμ για τη νίκη επί του Αίαντα Σαλαμίνας. Σε ακόμα ένα παιχνίδι, η ομάδα μας έκανε κατάθεση ψυχής, παλεύοντας ως το τελευταίο λεπτό με όλες τις δυνάμεις της μέσα στο γήπεδο, έχοντας να αντιμετωπίσει θεούς και δαίμονες.

Επειδή όμως κάποιοι αποδεικνύονται ευφάνταστοι και πολυγραφότατοι, οφείλουμε να αναφέρουμε και τα εξής:

Επί 90 λεπτά γίναμε μάρτυρες μιας καλοστημένης παράστασης καθυστερήσεων. Με τη λήξη άρχισαν οι προμελετημένες προκλήσεις και οι λεκτικές αντιπαραθέσεις έξω από τα αποδυτήρια. Τους κατανοούμε και τους συμπονούμε. Κάπως έπρεπε να δικαιολογήσουν τη σημερινή ήττα τους σε όσους τους πατρονάρουν. Λίγη σοβαρότητα όμως. Γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σχοινί...

Τους ευχόμαστε καλή επιστροφή!

Για τον ΑΕΠΣ Αιολικός "

 

-----

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά και την σημερινή αγωνιστική: 

f
βαθμολογία / αποτελέσματα http://www.aiolikos-fans.gr/

 

Μοιράσου το άρθρο!