Αθλητικά

07/12/2022 - 19:30

Ημέρες Ποδηλάτου – Bike Days με καλεσμένο τον Steffen Streich

 Οι Ημέρες Ποδηλάτου – Bike Days είναι μηνιαίες εκδηλώσεις που αφορούν το ποδήλατο και ξεκίνησαν φέτος ως πρωτοβουλία του Αστερία ΑΜΚΕ. Η οργάνωσή μας ασχολείται ευρύτερα με το θέμα του ποδηλάτου, μέσω του σταθμού επισκευής που λειτουργούμε στον χώρο μας στο OpenSpace, μέσω σεμιναρίων που διοργανώνουμε, και με τη συμμετοχή μας σε διαβουλεύσεις για την αστική κινητικότητα.

Στο Bike Day μας για τον Δεκέμβριο, που συνδιοργανώνουμε με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου, θα έχουμε ως κύριο καλεσμένο τον Steffen Streich, τον πιο γνωστό ποδηλάτη της Λέσβου. Ο Steffen είναι ενεργός ποδηλάτης με τεράστιες διεθνείς διακρίσεις σε αγώνες ultra-distance. Πριν 25 χρόνια επισκέφθηκε τη Λέσβο για διακοπές, αγάπησε το νησί και πλέον ζει μόνιμα με την οικογένειά του στο χωριό της Στύψης. Στην εκδήλωσή μας, θα μιλήσει για την ποδηλατική εκστρατεία #bringthemback για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, όπου συμμετείχε μαζί με άλλους 4 Έλληνες ποδηλάτες. Η ποδηλατική τους ομάδα ξεκίνησε από το Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο τον Αύγουστο 2022, και διένυσε μια απόσταση 3000χλμ. μέχρι την Ακρόπολη, με στόχο την ανάδειξη του αιτήματος της Ελλάδας για την επιστροφή των γλυπτών.

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να παρευρεθείτε στην εκδήλωση, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, ώρα 7:30μμ στο OpenSpace (Βουρνάζων 25).

Παρακαλώ για οποιαδήποτε διευκρίνιση ,απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2251020375.

Μοιράσου το άρθρο!