Αθλητικά

15/10/2012 - 19:07

Ήττα εντός έδρας για τη Καλλονή από τη Νίκη Βόλου

Ήττα εντός έδρας για τη Καλλονή από τη Νίκη Βόλου

trong>Μεγάλη νίκη πήρε η Νίκη Βόλου μέσα στην έδρα της Καλλονής με 2-0 και με αυτό το «τρίποντο» την έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας!

Το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής, διεξήχθη στη Μυτιλήνη, όπου η Καλλονή υποδέχθηκε τη Νίκη Βόλου. Το παιχνίδι δεν είχε κάποια σημαντική ευκαιρία μέχρι το 30', όταν οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ!

Ο Κυριάκος εκτέλεσε το φάουλ και ο Φλίγκος με σουτ από κοντά άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0. Στα επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν, ωστόσο τα σουτ των Λεοζίνιο και Μανούσου πέρασαν άουτ.

Οι γηπεδούχοι και στο δεύτερο ημίχρονο είχαν την πρωτοβουλία με τον Λεοζίνιο να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 53' και πάλι. Αφού η Καλλονή δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, ήρθε το γκολ από τη Νίκη Βόλου τρία λεπτά πριν συμπληρωθούν τα 90.

Ο Κυριάκος πέρασε δύο παίκτες, πάσαρε στον Γιάκομπ ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2 για την ομάδα του! Η Καλλονή τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γκονζάλες στο 88'. Με αυτό το αποτέλεσμα η Νίκη Βόλου και η Καλλονή, «συγκατοικούν» στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.

ΑΕΛ Καλλονής (Τίμος Καβακάς): Μάππας, Σερφά, Χωριανόπουλος (66' Γάλας), Αναστασιάδης, Κώτσιος, Σιλιγαρδάκης (81' Γκόβας), Μαρσέλο, Μανούσος (72' Μανουσάκης), Γκονζάλες, Λεοζίνιο, Καζάκης.

Νίκη Βόλου (Περικλής Αμανατίδης): Καρακούτσης, Ψιάνος, Μήτσης, Ριζόγιαννης, Κυριάκος, Βέρτζος, Σαμαράς, Τάσιτς (70' Πουρτουλίδης), Τάντιτς (78' Ουέλινγκτον), Σκούφαλης (84' Γιάκομπ), Φλίγκος.

 

 

πηγη: onsports.gr

Μοιράσου το άρθρο!