Αθλητικά

28/09/2011 - 09:11

Και το sportlesvos.gr γράφει για το θέμα του γηπέδου Μυτιλήνης

Επειδή τελευταία έχει αναπτυχθεί μια παρα-φιλολογία ότι η ανάρτησή μας πριν μερικές ημέρες για το θέμα του γηπέδου κρύβει σκοπιμότητες .... τονίζουμε ότι το θέμα ξεκίνησε στις 17/9/2011  από την ιστοσελίδα του Κυριάκου Θωμαΐδη. Το Lesvosnews ήταν το πρώτο ΜΜΕ της Λέσβου που δημοσίευσε το θέμα.

Για το θέμα αυτό και μετά  την παρέμβαση του Δημάρχου Λέσβου  η γνωστή αθλητική ιστοσελίδα της Λέσβου sportlesvos.gr  γράφει:

Η υπόθεση δεν είναι άγνωστη... Είναι αλήθεια πως απασχολεί εδώ και καιρό τόσο τη δημοτική αρχή, όσο και τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ. Οι πληροφορίες που θέλουν το δημοτικό στάδιο της Μυτιλήνης να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στατικότητας στις κερκίδες του, είχαν διαρρεύσει πολύ πριν "σκάσει" η είδηση του σφραγίσματος του δημοτικού Κολυμβητηρίου της πόλης, για τους ίδιους περίπου λόγους.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι δύο σημαντικοί για τα αθλητικά σωματεία χώροι άθλησης, σε περίπτωση που δεν θα μπορέσουν να λειτουργήσουν, θα δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα... Πόσο μάλλον στην νεοφώτιστη ΠΑΕ ΑΕΛΚ στην Β΄ Εθνική κατηγορία που δεν θα έχει άλλο διαθέσιμο γήπεδο και στις προδιαγραφές που απαιτούνται (σ.σ χωρητικότητας 2.000 θέσεων).

Ο γνωστός δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαϊδης πριν από λίγες ημέρες είχε δημοσιεύσει στο ιδιοκτησίας του ειδησεογραφικό site, πως το δημοτικό στάδιο της Μυτιλήνης έχει κριθεί ως επικίνδυνο για χρήση, αλλά παρ΄ όλα αυτά λουκέτο δεν μπαίνει...

Τις αιτιάσεις του δημοσιεύματος σε ότι αφορά τουλάχιστον την ακαταλληλότητα, επιβεβαίωσε χθες σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ ο ίδιος ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος, τονίζοντας πως στη μακροσκοπική εξέταση της πολεοδομίας, διαπιστώθηκε αυξημένη επικινδυνότητα στις κερκίδες. Μάλιστα ο κ. Βουνάτσος υποστήριξε πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα καταφθάσει κλιμάκιο επιστημόνων από το Εθνικό Μετσόβιο που θα εξετάσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το γήπεδο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις γύρω απο το θέμα του γηπέδου και περιμένει σε κάθε περίπτωση να βρεθεί μπροστά από τις εξελίξεις, ευρισκόμενη σε επαφή και με τη δημοτική αρχή. Το ίδιο συμβαίνει και με τη διοίκηση του Αιολικού, που ανησυχεί μεν λιγότερο δε απ' ότι η ομόλογή της στην Καλλονή, αφού για τις ανάγκες του Περιφερειακού Πρωταθλήματος ο "Ταρλάς" μπορεί να χρησιμοποιηθεί περιμετρικά με κερκίδα ορθίων.

Μοιράσου το άρθρο!