Αθλητικά

10/05/2015 - 21:05

Και του χρόνου Superleague ! Καλλονή - Ατρόμητος 1-1

Δ

εν αλλάζει «λημέρια» η Καλλονή! H Καλλονή έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο, όμως ο βαθμός ήταν «χρυσός» για να ανανεωθεί το ραντεβού της ομάδας της Λέσβου με τη Σούπερ Λίγκα και για τη νέα σεζόν. Η ΄τέταρτη ομάδα που αποχαιρετά την κατηγορία είναι ο Λεβαδειακός (μαζί με Εργοτέλη , ΟΦΗ , Νίκη Βόλου)

Ο Μίνγκας άνοιξε το σκορ για την ομάδα το Βλάχου στο 23’, προτού ο Παπάζογλου επτά λεπτά πριν το τέλος διαμορφώσει το τελικό σκορ για τους Περιστεριώτες, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ, με μηδέν βαθμούς στη διαδικασία. 
 
Αναλυτικά: 
 
«Πιστή» στη Σούπερ Λίγκα η Καλλονή! 
 
Οι νησιώτες έμειναν στο 1-1 με τον Ατρόμητο, αλλά τους ήταν αρκετό για να ανανεώσουν και για του χρόνου το ραντεβού τους με την μεγάλη κατηγορία, τερματίζοντας στους 44 βαθμούς. 
 
Ο Μίνγκας άνοιξε το σκορ για την ομάδα το Βλάχου στο 23’, προτού ο Παπάζογλου επτά λεπτά πριν το τέλος διαμορφώσει το τελικό σκορ για τους Περιστεριώτες, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ, με μηδέν βαθμούς στη διαδικασία (κι ενώ παράλληλα έκοψαν έναν απ' τον Παναθηναϊκό). 
 
Το ματς 
 
Η Καλλονή ήταν αυτή που ήθελε περισσότερο τη νίκη. Και εξ’ αρχής μπήκε με διάθεση να βάλει ένα γρήγορο γκολ και να διώξει από πάνω της το άγχος του πιθανού υποβιβασμού. Και μπορεί σε πρώτη φάση ο Πετρόπουλος να μην κατάφερε να νικήσει τον Γκορμπούνοφ, ωστόσο στο 23’ ήταν αυτός που πάτησε την μπάλα για τον Μίνγκα κι ο τελευταίος με διαγώνιο σουτ έδωσε το σύνθημα για πανηγυρισμούς στο στάδιο της Μυτιλήνης. 
 
Προς στιγμήν οι γηπεδούχοι διατήρησαν τα ηνία του αγώνα και είχαν κάποιες… χλιαρές φάσεις για να διευρύνουν το προβάδισμά τους, αλλά τα σουτ τους δεν έβρισκαν στόχο. Και όσο το πρώτο μέρος πήγαινε για ημίχρονο, όλο και ξαφνικά ο Ατρόμητος ανέβαινε. Και απείλησε αρχικά με τον Μπρίτο, ενώ λίγο πριν πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια, ο Δημούτσος έχασε μοναδική ευκαιρία –προ κενής εστίας- για να φέρει το ματς σε απόλυτη ισορροπία. 
 
Ο ίδιος παίκτης με το… καλημέρα της επανάληψης λίγο έλειψε να το «κολλήσει», αλλά ο Αλέξιτς του το αρνήθηκε στο τετ-α-τετ. Ο Νιόπλιας προχώρησε πολύ γρήγορα σε αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του, ωστόσο μάλλον αυτό δεν βοήθησε στην εξέλιξη της αναμέτρησης, η οποία έχασε το ρυθμό και τα λεπτά περνούσαν, με την Καλλονή να διατηρεί το προβάδισμα και να πηγαίνει καρφί για την… παραμονή. 
 
Και θα μπορούσε μια και καλή να κλειδώσει το «εισιτήριο» για τα σαλόνια και τη νέα χρονιά, ωστόσο ο Μίνγκας σημάδεψε με μακρινό φάουλ το δοκάρι κι έχασε την ευκαιρία να χριστεί και σκόρερ για δεύτερη φορά απόψε. Και κάπως έτσι, λοιπόν, ήρθε η «τιμωρία» που τουλάχιστον δεν έβλαψε τους γηπεδούχους! Ο Καραμάνος έκανε ωραίο γύρισμα στην καρδιά της μικρής περιοχής, εκεί πετάχτηκε ο Παπάζογλου (που είχε περάσει σαν αλλαγή) και με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό 1-1, που ήταν αρκετό στην Καλλονή για να μείνει Σούπερ Λίγκα, ενώ παράλληλα ο Ατρόμητος μπορεί να καυχιέται πως έτσι (με το βαθμό που πήρε) έκοψε κι έναν πόντο απ’ τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ. 
 
ΚΑΛΛΟΝΗ: Άλεξιτς, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Τσαμπούρης, Καλτσάς, Κεϊτά, Μίνγκας (81’ Μαρσέλο), Λεοζίνιο (76’ Αράς), Πετρόπουλος, Μανούσος (91’ Πιπίνης).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Μπρίτο (54’ Καράσκο), Μπάλλας (52’ Κατσουράνης), Κιβρακίδης, Καραμάνος, Δημούτσος (63’ Παπάζογλου), Ούμπιδες, Λαζαρίδης, Κοντοές.
 
sport-fm.gr
 
 

Δείτε βίντεο : τα γκολ και οι φάσεις του αγώνα

Μοιράσου το άρθρο!