Αθλητικά

16/01/2023 - 10:33

«Καίγεται» ο Ιωνικός, «μυρίζει» έκπληξη στο Έμπολι

Ο Ιωνικός είναι ουραγός στη Σούπερ Λιγκ και κάθε ματς γι’ αυτόν είναι «τελικός». Οφείλει να κερδίσει τον προβληματικό -τις τελευταίες εβδομάδες- Βόλο και να ελπίζει. Ο άσος πληρώνει και θα τιμηθεί. Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και στο Έμπολι - Σαμπντόρια. Οι Γενοβέζοι προβληματίζουν, αλλά τώρα είναι έτοιμοι να αντιδράσουν.

Εδώ θα βρεις τα καλύτερα φρουτακια δωρεάν!

807. Ιωνικός – Βόλος (19:30)

Στη Σούπερ Λιγκ, ο Ιωνικός πορεύεται δίχως νίκη εδώ και 6 αγώνες (0-1-5). Δεν είναι καλό το κλίμα στις τάξεις του, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και θα χρειαστεί ανατροπή σκηνικού για να γλιτώσει. Αποχώρησαν δύο φορ, ο λόγος για τους Άοσμαν και Ιωαννίδη. Δεν πατάει καλά ούτε ο Βόλος, που μετράει 0-2-3 στα 5 πιο πρόσφατα για το πρωτάθλημα, διάστημα στο οποίο δεν σκόραρε. Βρίσκεται στην πρώτη εξάδα και το μέλημα του είναι να παραμείνει εκεί.

Με το… μαχαίρι στα δόντια ο γηπεδούχος, κάθε ματς γι' αυτόν είναι «τελικός», πρέπει να το πάρει. Τον στηρίζουμε στο καλοπληρωμένο άσο του 2.84.

 

820. Έμπολι – Σαμπντόρια (21:45)

Στην Ιταλία, η Έμπολι υποδέχεται τη Σαμπντόρια και θα προσπαθήσει να διευρύνει το αήττητο σερί της. Μετράει 1-2-0 στα 3 πιο πρόσφατα και βαθμολογικά είναι άνετη, μιας και οι 19 βαθμοί την κρατούν μακριά από τις περιπέτειες. Από την άλλη, η ομάδα της Γένοβας είναι απογοητευτική, καθώς μετά το πέρας 17 αγωνιστικών, έχει μαζέψει μόλις 9 βαθμούς. Μάλιστα, προέρχεται από ήττα στο Κύπελλο από τη Φιορεντίνα. Είναι υποχρεωμένη να τα δώσει όλα αν δεν θέλει να χάσει το… τρένο της παραμονής.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες έχουν καλές διοικητικές σχέσεις. Δεν το παραβλέπουμε, έτσι πάμε προς τα δεξιά και το εξαιρετικό 3.64.

 

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Μοιράσου το άρθρο!