Αθλητικά

18/11/2012 - 18:37

Κακή εμφάνιση για την Καλλονή - Εντός έδρας ήττα από τον Απ.Σμύρνης

Κακή εμφάνιση για τη Καλλονή - Εντός έδρας ήττα από τον Απόλλων Σμύρνης

Τ

εράστια νίκη πέτυχε ο Απόλλωνας στην Μυτιλήνη, καθώς έδειξε στοιχεία μεγάλης ομάδας και κατάφερε να περάσει από την έδρα της Καλλονής με σκορ 0-2, αποτέλεσμα που τον ανεβάζει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η Καλλονή από την αρχή είχε σοβαρά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνδίου και παρουσίασε ένα μέτριο σύνολο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με σκοπό να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα, κάτι που έκαναν με επιτυχία αφού αν και η Καλλονή είχε την κατοχή δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική. Έτσι το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις με τους γηπεδούχους να έχουν μία ανούσια υπεροχή.

 
Στην επανάληψη η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μπήκε μεταμορφωμένη, με ξεκάθαρη βλέψη να χτυπήσει το παιχνίδι. Το πρώτο... καμπανάκι χτύπησε μόλις στο 46 με την κεφαλιά του Καραμαλίκη από την μικρή περιοχή, ενώ το δεύτερο ήρθε τρία λεπτά αργότερα με το σουτ του Διαμάντη να κοντράρει στα σώματα των αμυνομένων και καταλήγει κόρνερ.Στο 52 όμως ήταν η ώρα της τιμωρίας για την Καλλονή, καθώς οι γηπεδούχοι δεν πήραν το μήνυμα και το πλήρωσαν καθώς μετά από λάθος του Κώτσιου και σουτ του Καραμαλίκη, η μπάλα έφτασε στον επερχόμενο Κατσίκη που δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.
 
Το τέρμα αυτό αποσυντόνισε εντελώς τους γηπεδούχους, ενώ προκάλεσε και τις αποδοκιμασίες των οπαδών, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αντιδράσουν. Ο Απόλλωνας πήρα τον πλήρη έλεγχο του κέντρου και κατάφερε να κλειδώσει την νίκη του στο 85', όταν ο κορυφαίος για άλλη μία φορά Διαμάντης σέντραρε από αριστερά και ο Μανιάς με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.
 
ΑΕΛ Καλλονής (Τίμος Καβακάς): Πάιερ, Κριπιντίρης, Λαμπρόπουλος, Κώτσιος, Μαϊστόροβιτς, Σιλιγαρδάκης, Μαρσέλο, Μανούσος, Γκονζάλες, Λεοζίνιο, Καζάκης.
 
Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Κοτταράς, Χατζηζήσης, Χιντζίδης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Καμαρά, Διαμαντίδης, Τσιλιγκίρης, Διαμάντης, Κατσίκης, Καραμαλίκης.
 
(φωτογραφίες Lesvosnews από Μ.Μ. :  φώτο1 έναρξη αγώνα , φώτο 2 ο Απόλλων Σμύρνης πανηγυρίζει το πρώτο γκολ , φώτο 3 η μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε η Καλλονή με το Λεοζίνιο)
 

 

ΑΕΛΚ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δηλώσεις Τιμόθεου Καβακά)

 
 
ΑΕΛΚ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δηλώσεις Χάρη Σιλιγαρδάκη)
 
 
 
Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής
Δόξα Δράμας - Ολυμπιακός Βόλου 0-0
Εθνικός Γαζώρου - Αναγέννηση Επανομής 1-0
Ηρακλής - Πιερικός 3-0
Καλλονή - Απόλλων Σμύρνης 0-2
Καβάλα - Ηρακλής Ψαχνών 0-0
Παναχαϊκή - Πανσερραϊκός 0-0
Παναιτωλικός - Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-0
Θρασύβουλος - Καλλιθέα 0-0
Βύζας Μεγάρων - Εργοτέλης 1-1
Νίκη Βόλου - ΑΕΛ   0-0
 
Βαθμολόγια:
 
 
 
 

 

Μοιράσου το άρθρο!