Αθλητικά

29/09/2012 - 19:39

Καλλονή για φίλημα... Ξεκίνημα με εκτός έδρας νίκη στο Αγρίνιο

Καλλονή για φίλημα... Ξεκίνημα με εκτός έδρας νίκη στο Αγρίνιο

yle="text-align: justify; ">Με το δεξί μπήκε η ομάδα της Καλλονής στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Football League ΟΠΑΠ 2012-2013. Με σκόρερ τον Γιώργο Μανούσο η ΑΕΛΚ μας πανηγύρισε το πρώτο "τρίποντο" για φέτος και μάλιστα εκτός έδρας κόντρα στον τοπικό Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Στο γήπεδο του Αγρινίου βρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, Νίκος Μιχαλάκης, ο οποίος μοιράστηκε με τους παίκτες του τη χαρά της παρθενικής νίκης στο φετινό πρωτάθλημα.
 
Τώρα η ομάδα του Τιμόθεου Καβακά θα επιστρέψει στη βάση της για να προετοιμαστεί για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τον Εθνικό Γαζώρου στις Σέρρες την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στις 16:45.
 
Γκολ: 85΄ Μανούσος
 
Συνθέσεις
 
Παναιτωλικός: Τακίδης, Μπακάκης, Κούσας, Ακουάρο, Γκόλιας, Μητρόπουλος, Σφακιανάκης (82' Πασάς), Μύγας (56' Δάρλας), Φαβάλι, Καμαρά, Ντιμπαλά (56' Κουτσοσπύρος)
 
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Μάππας, Σερφά, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης (Τραορέ 79'), Κώτσιος, Σιλιγαρδάκης, Μαρσέλο, Μανούσος (90'+2' Γάλας), Γκονζάλες, Λεοζίνιο (84' Χατζόπουλος), Καζάκης
 
Διαιτητής: Παπαπέτρου
 
Βοηθοί: Χαρίτος και Χριστοδούλου
 
Μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο προπονητής της ομάδας ΑΕΛ Καλλονής, Τιμόθεος Καβακάς, δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:
 
«Γνωρίζαμε τη δυσκολία του παιχνιδιού. Με τη βοήθεια της τύχης και τον ιδρώτα των παικτών, στην... κυριολεξία με τόση ζέστη, πήραμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς σε μια από τις δυσκολότερες κατά τη γνώμη μου έδρες της Β' Εθνικής. Δεν υπάρχει πιο γλυκό πράγμα να ξεκινάς το πρωτάθλημα με τρεις βαθμούς εκτός έδρας και μάλιστα σε αυτό το γήπεδο.
 
Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε απέναντι στον Παναιτωλικό. Η ομάδα μου είχε ικανότητα και τύχη. Δύσκολα άλλες ομάδες θα περάσουν από εδώ. Είμαστε αρκετά χαρούμενοι που φεύγουμε με τους τρεις βαθμούς. Είναι ένας μαραθώνιος 42 αγωνιστικών και οι δυο ομάδες θα είναι μέσα σε αυτές που θα πρωταγωνιστήσουν.
 
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και ευχαριστούμε τον Παναιτωλικό για τη φιλοξενία. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα στις έξι πρώτες αγωνιστικές και η νίκη μας αυτή θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια»
 
 
Σχολιασμός αγώνα από gazzetta.gr
 
 

O Παναιτωλικός είπε... όχι στο «δώρο» του Αναστασιάδη, ο Φαβάλι... πέταξε στα σκουπίδια το πέναλτι και η Καλλονή έφυγε νικήτρια (1-0) από το Αγρίνιο κάνοντας το... μπαμ στην πρεμιέρα!  Μία τεράστια νίκη κατάφερε να πετύχει η ομάδα της Κσαλλονής, που στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επικράτησε στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού, δείχνοντας έτοιμη να συνεχίσει την περσινή πολύ καλή πορεία της.

Οι φιλοξενούμενου έστειλαν προειδοποιητικό μήνυμα στο 18' όταν ο Κώτσιος έστειλε σε μακρινό σουτ την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Τακίδη.

Αυτό όμως δεν έγινε μάθημα για τους γηπεδούχους που ήταν φλύαροι, ενώ έχασαν και τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 77' με τον Φαβάλι να εκτελεί πέναλτι και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Το πέναλτι κέρδισε ο Καμαρά, όταν τον ανέτρεψε ένας πρώην «Αγρινιώτης» ο Αναστασιάδης!

Η τιμωρία για την ομάδα από το Αγρίνιο ήρθε από τον Μανούσο, που πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στο δίχτυα του Παναιτωλικού, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του

 

 

Μοιράσου το άρθρο!