Αθλητικά

22/10/2012 - 12:40

Καμπάνια εγγραφής μελών στον Αιολικό

Καμπάνια εγγραφής μελών στον Αιολικό

O Αιολικός ικανοποιώντας μία αναγκαιότητα ετών και στοχεύοντας στο να καταστήσει το λαοφιλέστερο και ιστορικό σωματείο της Μυτιλήνης, ανεξάρτητο οικονομικά, στηριζόμενο και διοικούμενο -κατά τα πρότυπα των μεγαλύτερων ομάδων στον κόσμο- από τον ίδιο του τον κόσμο, προωθεί τη διαδικασία της Εγγραφής μελών Αιολικού.

Η όλη διαδικασία της εγγραφής γίνεται με ευθύνη της Επιτροπής Μελών που έχει συσταθεί από το καλοκαίρι και η καμπάνια που ξεκινά άμεσα με διάφορες δραστηριότητες που θα ανακοινωθούν σύντομα, θα ολοκληρωθεί στο τέλος του χρόνου.
Σύμφωνα και με την απόφαση της γενικής συνέλευσης του Αυγούστου, στόχος είναι μέχρι το τέλος του χρόνου να εγγραφούν 500 μέλη, που θα αποτελούν σε ένα μεγάλο βαθμό και τη διοίκηση της ομάδας.
Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την εγγραφή μελών θα χρησιμοποιηθούν για την δημιουργία τμημάτων υποδομής και την κάλυψη των εξόδων του Αιολικού της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς.
Τα μέλη του Αιολικού δεν θα είναι απλά οικονομικοί αιμοδότες της ομάδας που θα εξασφαλίζουν την οικονομική ανεξαρτησία της αλλά και οι άνθρωποι που θα αποφασίζουν για το μέλλον του Συλλόγου και θα εκλέγουν την διοίκηση του μέσα από τις τακτικές και τις έκτακτες γενικές συνελεύσεις του.
Οι ετήσιες συνδρομές χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες:
-         250 ευρώ ετήσια συνδρομή. Η συνδρομή αυτή καταβάλλεται εφάπαξ και δίνει στο μέλος την δυνατότητα να συμμετέχει στις διαδικασίες του συλλόγου, εισιτήριο διαρκείας και εκπτώσεις που παρέχουν στα μέλη του συλλόγου καταστήματα της Λέσβου.
-         100 ευρώ ετήσια συνδρομή. Η συνδρομή καταβάλλεται εφάπαξ ή σε δύο δόσεις των 50 ευρώ και δίνει στο μέλος την δυνατότητα να συμμετέχει στις διαδικασίες του συλλόγου και εκπτώσεις που παρέχουν στα μέλη του συλλόγου καταστήματα της Λέσβου.
-         100 ευρώ ετήσια συνδρομή. Η συνδρομή καταβάλλεται τμηματικά σε πέντε ως δέκα δόσεις και δίνει στο μέλος την δυνατότητα να συμμετέχει στις διαδικασίες. Δηλαδή να συμμετέχει στις αποφάσεις των γενική συνελεύσεων και στο Δ.Σ. εφόσον εκλεγεί.
Τα χρήματα που θα συγκεντρώνονται από τις εγγραφές μελών κατατίθενται σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που θα δημιουργηθεί στο όνομα του Αιολικού Μυτιλήνης. Διαχειριστές του λογαριασμού είναι οι Νίκος Μανάβης και Χρήστος Πουλέλλης.
Η Επιτροπή Μελών του Αιολικού Μυτιλήνης αποτελείται από τους: Νίκος Μανάβης, Χρήστος Πουλέλλης, Στρατής Γεωργής, Παναγιώτης Σωτηρχέλλης, Θεαγένης Διονυσάτος, Στρατής Αλμπάνης
 

Μοιράσου το άρθρο!