Αθλητικά

27/05/2013 - 00:34

Καραγιάννης: «Δεν αξίζει στην Καλλονή»

Καραγιάννης: «Δεν αξίζει στην Καλλονή»

Έξαλλος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, κατήγγειλε τραμπουκισμούς στη Μυτιλήνη κι υποστήριξε πως θα κάνει τα πάντα για να τιμωρηθει η Καλλονή και να αγωνιστεί η ομάδα του στη Super League.
 
«Ως παράγοντας είναι η πρώτη φορά που είδα τέτοιο κλίμα τρομοκρατίας σε γήπεδο. Είδα ποδοσφαιριστές της ομάδα μου να τους χτυπούν μπράβοι της Καλλονής. Αν το παιχνίδι γινόταν σε ήρεμο κλίμα ο Ολυμπιακός θα ήταν σίγουρα στη Σούπερ Λιγκ. Από την ομάδα μου είμαι ευχαριστημένος για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καραγιάννης και πρόσθεσε:
 
«Ο διευθυντής της ΠΑΕ χτυπήθηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να τιμωρηθεί αυτή η ομάδα και να μην παίξει στη Σούπερ Λιγκ. Δεν αξίζει να παίξει η Καλλονή στη Σούπερ Λιγκ».
 
Το περιστατικό που αναφέρει ο κ. Καραγιάννης ήταν ο τραυματισμός του Γιάννη Σίμου, ο οποίος δεν έχει ωστόσο κάτι σοβαρό κι έχει ακολουθήσει κανονικά την αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου στην επιστροφή της στη Μαγνησία.
 
 
πηγη: on sport.gr

Μοιράσου το άρθρο!