Αθλητικά

29/10/2015 - 07:24

Κι όμως κάπου η Καλλονή είναι πρώτη... στα λιγότερα εισιτήρια !

Η Καλλονή μετά την πρώτη χρονιά ξενιτεμένη στα... μισά γήπεδα της Super League επέστρεψε στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης αλλά και πάλι η προσέλευση του κόσμου είναι απογοητευτική.

Στο ματς του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό κόπηκαν μόνο 190 εισιτήρια, αριθμός που είναι ο χειρότερος στο φετινό πρωτάθλημα.

Και πέρσι, όμως, η ομάδα της Λέσβου δεν τα πήγε καλύτερα καθώς στο εντός έδρας ματς με την Ξάνθη, έκοψαν εισιτήριο μόνο 291 άτομα. Το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, που είναι γήπεδο πολλαπλών χρήσεων, έχει χωρητικότητα 3.300 ατόμων, μετά το πέρας των εργασιών ανακατασκευής και επέκτασης, ανεβάζοντας τις θέσεις από τις 2.850.

 

Η Καλλονή από την προπέρσινη χρονιά που άλλαζε έδρες από τη μία αγωνιστική στην άλλη, έχει το χειρότερο ρεκόρ προσέλευσης των τελευταίων δύο ετών καθώς έπεσε κάτω από τα 100 στο ματς στο Βικελίδης με τον Πανιώνιο. Μόνο 95 άτομα πήγαν στο γήπεδο που έμοιαζε κεκλεισμένων των θυρών.

Ωστόσο δεν έχει το αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της Super League καθώς η Δόξα Δράμας την περίοδο 2011-12 έχει «τσακίσει» όλα τα αρνητικά ρεκόρ με πέντε ματς να έχουν κάτω από 100 εισιτήρια και στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στις 8 Απριλίου 2012 στο Καυτανζόγλειο, να έχει καταγραφεί ο αριθμός των 42 εισιτηρίων. Oλους εκείνους τους αγώνες τους είχε δώσει μακριά από τη Δράμα, στη Θεσσαλονίκη.

 

 

gazzetta.gr

Μοιράσου το άρθρο!