Αθλητικά

31/08/2011 - 08:55

Κλείνει το ρόστερ του ΓΑΣ Λέσβου στην πετοσφαίριση

Μετά την απόκτηση των Μελέτη Εξαδάκτυλου (ακραίος – διαγώνιος) , Κωνσταντίνου Κουτσούμη (κεντρικός) , Σωτήρη Μελά (ακραίος) , Δημήτρη Σωζόπουλου (πασαδόρος) και Σωτήρη Κουτρουμπή (ακραίος – διαγώνιος) , ο ΓΑΣ Λέσβου ανακοινώνει την απόκτηση ακόμα τριών αθλητών . Πρόκειται για τον Στέλιο Μπουρού που αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου και αποκτήθηκε από τον ΑΟ Μυτιλήνης ,τον Παναγιώτη Κατσακούλη (κεντρικός) που αγωνιζότανε πέρυσι στον ίδιο σύλλογο και του Ευστράτιου Βασιλέλλη (κεντρικός) που την περασμένη χρονιά φορούσε τα χρώματα της ομάδας του Χαιδαρίου στο πρωτάθλημα της Β΄Αθηνών.

΄΄Είμαι σίγουρος ότι όλα τα παιδιά που ήρθανε φέτος στην ομάδα μας, θα κάνουνε το καλύτερο ώστε να φτάσουμε ψηλά . Μαζι με τους παλιούς παίκτες που παρέμειναν στο σύλλογο μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος να πάιξουμε στην Α2 . Οι αντίπαλοί μας θα έχουνε δύσκολο έργο απέναντι μας.  Ό κόσμος μας θα είναι η δύναμη μας  και μπορούμε να πετύχουμε πολλά εχοντάς την συμπαράσταση του ήτε αγωνίζομαστε στην έδρα μας την Μυτιλήνη ήτε μακριά από αυτήν . Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση  η οποία είναι δίπλα μας από την πρώτη στιγμή   και υλοποιεί και με το παραπάνω όλο τον μεταγραφικό σχεδιασμό τον οποίο έχουμε κάνει΄΄ δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Γιακουμής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα αποκτηθεί ακόμα ένας αθλητής ο οπόιος θα αγωνίζεται στην θέση του ακραίου και θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Μοιράσου το άρθρο!