Αθλητικά

17/12/2019 - 06:29

Το κλειστό Γυμναστήριο Μυτιλήνης πρώτη προτεραιότητα για τη Βάσω Χοχλάκα

Σε πρώτη προτεραιότητα έθεσαν η πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του  συνδέσμου ΝΠΔΔ Πολιτισμού Αθλητισμού Τουρισμού του δήμου Λέσβου, Βάσω Χοχλάκα και Ανδρέας Αξής, αντίστοιχα, την επίλυση των προβλημάτων και την εύρυθμη λειτουργιά του κλειστού Γυμναστηρίου Μυτιλήνης.

Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των σχολικών αγώνων πετοσφαίρισης που διεξάγονται,  πραγματοποίησαν επίσκεψη εργασίας , στη διάρκεια της οποίας είχαν τη δυνατότητα να διαπιστώσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο μοναδικός κλειστός χώρος αγώνων στη Λέσβο.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τις επόμενες ήμερες θα ξεκινήσει κύκλος ενημερωτικών συζητήσεων μ όλους τους εκπροσώπους αθλημάτων της Λέσβου, κατά τις οποίες θα υπάρξει ανταλλαγή απόψεων, με στόχο, σε πρώτη φάση, την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους ενασχολούμενους με τον αθλητισμό στη Λέσβο.

Παράλληλα, δόθηκε η δυνατότητα στην πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο, αντίστοιχα, να δούνε την πορεία  εκτέλεσης των εργασιών, που αφορούν στην κατασκευή προστατευτικού πλαισίου των δύο ανοιχτών γηπέδων, που βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του κλειστού και οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν έως το τέλος του χρό

Μοιράσου το άρθρο!