Αθλητικά

11/08/2020 - 14:40

Κώστας Τσιμίκας:Από τον Ταρλά στο Ανφιλντ

Πριν από μερικές ώρες η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Έλληνα αριστερού μπακ Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός ταλαντούχος αμυντικός που πλέον θα αγωνίζεται στο Ανφιλντ και στην πρωταθλήτρια Αγγλίας πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Superleague στη Μυτιλήνη.

Ήταν στις 19 Δεκεμβρίου του 2015 όταν η Καλλονή υποδεχόταν τον Ολυμπιακό για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.Στο 74′ ο τότε προπονητής του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα έριξε μέσα τον νεαρό μπακ στη θέση του Ομάρ Ελαμπντελαουι.Για την ιστορία ο τότε αγώνας έληξε με 0-2 υπερ του Ολυμπιακού (χάρη σε 2 πέναλτι του Φορτούνη)ενώ ακολούθησε ο δανεισμός του Τσιμίκα στην Ολλανδία,για να επιστρέψει και να καθιερωθεί στο ροστερ του Ολυμπιακού τη σεζόν 2018-2019.

Σίγουρα ο Κώστας Τσιμίκας θα θυμάται την 10η Αυγούστου του 2020 στο Ανφιλντ αλλά θα θυμάται και την 19η του Δεκέμβρη το 2015 στη Μυτιλήνη εκεί που ξεκίνησε το όνειρο του και πλέον συνεχίζει ακάθεκτο.

Ααααα θυμίζουμε ότι ο Ταρλάς είναι και το γήπεδο που σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο μεγάλος Eric Abidal που έφαγε με το κουτάλι το Camp Nou της Βαρκελώνης.

Καλή επιτυχία στη Λίβερπουλ Κώστα!

 

athlitikometopostoaigaio.

Κωνσταντίνος Σουφλιάς

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έφτιαξε ένα βίντεο μέσα στο οποίο υπάρχει πλάνο για τα λεγόμενα μας.

 

 

Μοιράσου το άρθρο!