Αθλητικά

09/05/2012 - 19:59

Κυρίαρχη και... Καλλονή στην Επανομή!

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Καλλονή στην Επανομή, όπου επικράτησε της τοπικής Αναγέννησης με 4-1, μειώνοντας από την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας της Football League.

Πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθειά της για να βρεθεί στα play-off ανόδου πήρε η ΑΕΛ Καλλονής, η οποία εντυπωσίασε στην Επανομή, επικρατώντας 4-1 της τοπικής Αναγέννησης, παίρνοντας τη δεύτερή της συνεχόμενη νίκη.

Στο 28’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο παιχνίδι, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεοζίνιο. Η συνέχεια, ήταν ανάλογη για την ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη, με τον Μανούσο στο 41’ να κάνει το 2-0. Όλα τελείωσαν, δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Ντος Σάντος έκανε το 3-0.

Οι γηπεδούχοι, στην επανάληψη μπήκαν καλύτερα, και κατάφεραν να φτάσουν στη μείωση του σκορ, με τέρμα του Κουρδάκη στο 66’. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε και πάλι από τον Λεοζίνιο στο 83’ που «έγραψε» το 4-1.

Η ομάδα της Λέσβου τώρα επιστρέφει στη Μυτιλήνη για να προετοιμαστεί για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Football League. Ένας αγώνας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης και στο οποίο οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη που θα τους κρατήσει μέσα στο κόλπο των playoffs που οδηγούν στην άνοδο για τη Superleague.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Ταταρίδης, Παγώνης, Πεχλιβανίδης, Παπαζούδης, Κουρδάκης, Γεωργιάδης, Γεωργίου (52' Δεινόπαπας), Κουλίδης (56' Ασλανίδης), Κάτσε, Καραγιάννης (59' Τράκις), Γκέσιος. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Μάππας, Κριπιντίρης (59' Τραορέ), Καρακώστας, Μήτσης, Χατζόπουλος, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο (66' Σιλιγαρδάκης), Λεοζίνιο, Ντος Σάντος (54' Βλαστέλλης), Μανούσος, Μανουσάκης.

Μοιράσου το άρθρο!