Αθλητικά

14/02/2023 - 09:28

Lesvos Runners: Βράβευση του μαραθωνοδρόμου Κώστα Χουβαρδά και συμμετοχή μελών του Συλλόγου στους αγώνες του Ημιμαραθώνιου Αγάπης 2023

Το απόγευμα της Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου βραβεύτηκε από τον Σύλλογο Δρομέων Λέσβου-Lesvos Runners, ο συντοπίτης μας και μέλος του Συλλόγου μαραθωνοδρόμος Κώστας Χουβαρδάς.

Ο Κώστας πέτυχε τον άθλο να τρέξει επτά μαραθώνιους δρόμους 42 km σε επτά ευρωπαϊκές πόλεις (ο τελευταίος ήταν ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας), σε επτά εβδομάδες σε χρόνο κάτω από 3 ώρες. Για το επίτευγμά του αυτό έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία ένταξης στο αρχείο ρεκόρ Guinness, ενώ προ 2 εβδομάδων ο Κώστας Χουβαρδάς τιμήθηκε από το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου στο Μαραθώνα και δέχτηκε πρόταση ύψιστης τιμής από την Πρόεδρο του Μουσείου να εκτεθούν στο Μουσείο τα αναμνηστικά από την πορεία του δίπλα σε Γίγαντες της ιστορίας όπως ο Σπύρος Λούης και ο Γρηγόρης Λαμπράκης.

Ο Κώστας Χουβαρδάς επισκέφτηκε το νησί προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις του Ημιμαραθώνιου Αγάπης που έγιναν το διήμερο 11 και 12 Φεβρουαρίου στη Μυτιλήνη και οργανώθηκαν από το σωματείο ‘Εν Γνώσει’. Έγιναν αγώνες 5, 10 km και ημιμαραθώνιος δρόμος 21 km. Στους αγώνες συμμετείχαν πολλά μέλη των Lesvos Runners που επέτυχαν υψηλές επιδόσεις και κατέλαβαν πολλές εκ των κορυφαίων θέσεων της κατάταξης στις διάφορες κατηγορίες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Lesvos Runners ευχαριστεί τους διοργανωτές, εθελοντές, χορηγούς και το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης για την ρύθμιση της κυκλοφορίας και εύχεται στις αθλήτριες και αθλητές καλή αποκατάσταση!

Μοιράσου το άρθρο!