Αθλητικά

06/06/2022 - 08:39

Lesvos Runners: Σεμινάριο πυροπροστασίας και Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος

Το απόγευμα της Τετάρτης 1ης Ιουνίου 2022, Παγκόσμιας Ημέρας Τρεξίματος (Global Running Day), έγινε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης σεμινάριο προς τα μέλη των Lesvos Runners για πυροπροστασία και έγκαιρη προειδοποίηση έναντι κινδύνου πυρκαγιάς. Ο Αξιωματικός Υπηρεσίας ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου για τις άμεσες ενέργειες που μπορούν να κάνουν σε περίπτωση εντοπισμού εστίας φωτιάς χωρίς να θέσουν σε οποιοδήποτε κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα. Επίσης εξήρε την πρωτοβουλία του Συλλόγου, δεδομένου ότι η άθληση των μελών του γίνεται στην ύπαιθρο και η συμβολή τους στην έγκαιρη προειδοποίηση μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα σημαντική.

Ο Πρόεδρος των Lesvos Runners ευχαρίστησε τα μέλη της Πυροσβεστικής για το έργο τους και πρόσφερε αναμνηστικές φανέλες του Συλλόγου στον Διοικητή της Πυροσβεστικής και μέλη του Σώματος που ήταν σε υπηρεσία.

Ακολούθησε ομαδική προπόνηση για να τιμηθεί η Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος σε απόσταση εννέα περίπου χιλιομέτρων από τις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης έως το φοινικόδασος Παμφίλων και επιστροφή.

Μοιράσου το άρθρο!