Αθλητικά

28/02/2024 - 12:05

Λουτσέσκου... επιτρέποντος υπάρχει αξία στο 4.20

Στο αποψινό πρόγραμμα... κυριαρχεί η προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στη Σούπερ Λιγκ Stoiximan, οπότε η πρότασή μας θα είναι από το «δικό» μας πρωτάθλημα.

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ (20:00)

Την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος αποτέλεσε ο Πανσερραϊκός στον πρώτο γύρο, ωστόσο μέσα στο 2024 έχει μετριότατες επιδόσεις. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία «τρέχει» αρνητικό σερί 6 αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (0-3-3), στους τρεις πιο πρόσφατους από τους οποίους έμεινε «άσφαιρη». Συγκεκριμένα, ηττήθηκε από Παναθηναϊκό (0-3 εντός), ΟΦΗ (4-0 εκτός) και παραχώρησε 0-0 υποδεχόμενος τον Ατρόμητο.

Διαβάστε επίσης: Στοιχηματικές εταιρίες Ελλάδα – Όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Είναι η τέταρτη φορά που θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ την τρέχουσα σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις, υπέστη «βαριές» ήττες στις τρεις προηγούμενες, με συνολικά τέρματα 0-14. Επίσης θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, αφού 4 παίκτες είναι τιμωρημένοι, μεταξύ άλλων.

Ο ΠΑΟΚ απέχει μόλις ένα βαθμό από την κορυφή και συνήλθε στο Αγρίνιο, επικρατώντας 3-1 του Παναιτωλικό και σταματώντας σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στο ματς αυτό, όπως και σε αρκετά φετινά, έκανε τη διαφορά ο Κωνσταντέλιας, τόσο στο δημιουργικό σκέλος, όσο και στο «εκτελεστικό». Είναι ένας από τους φορμαρισμένους παίκτες του «Δικεφάλου» και βρίσκουμε σε ενισχυμένη* απόδοση το να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα.

Βάσει του ρεπορτάζ και της ανάλυσης του αγώνα, δίνεται να ξεκινήσει βασικός, πιστεύουμε πως αξίζει να ποντάρουμε στο 4.25, αν δεν κάνει καμιά... αλχημεία ο Λουτσέσκου και τον κρατήσει στον πάγκο.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Μοιράσου το άρθρο!