Αθλητικά

14/01/2012 - 09:58

Λουτσιάνο: «Ξέρουμε τις αδυναμίες της ΑΕΛ»

yle="text-align:justify;">Στις δυσκολίες της σαββατιάτικης αναμέτρησης με την ΑΕΛ αναφέρθηκε ο προπονητής της Καλλονής Λουτσιάνο ντε Σόουζα, που πάντως υπογράμμισε πως η ομάδα του είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για το ματς με τους «βυσσινί». Επιπλέον, σημείωσε ότι έχει μελετήσει τις αδυναμίες των Θεσσαλών, τις οποίες και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί:

«Η Λάρισα είναι μια ομάδα που παίζει για να κερδίσει. Βρέθηκε με ένα ρόστερ Superleague να παίζει Football league και έχει θέσει ως στόχο της την πρωτιά. Εμείς, από την άλλη στον μεταξύ μας αγώνα δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε απέναντι στη Λάρισα. Τη σεβόμαστε δεν τη φοβόμαστε. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, έχουμε μελετήσει τις αδυναμίες της και θα επιχειρήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια, ο προπονητής της ομάδας της Μυτιλήνης ανέφερε: «Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί η ομάδα εμφανίζεται πιο δυναμική στα εκτός έδρας παιχνίδια και στα εντός δεν μπορεί να πάρει τη νίκη. Να ξέρει ο κόσμος πως κάθε ομάδα παράλληλα με τις ποδοσφαιρικές τακτικές δουλεύει και την ψυχολογία της. Θεωρώ πως είναι θέμα χρόνου να έρθει η νίκη στον Ταρλά που θα μας δώσει άλλο αέρα για τη συνέχεια.

Είμαστε στην 11η αγωνιστική, έχουμε ακόμη 24 παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος οπότε ο δρόμος είναι μακρύς και ανηφορικός».

Για την παρουσία των φίλων της ΑΕΛ στο γήπεδο, σημείωσε: «Το ποδόσφαιρο δεν μοιράζει, ενώνει! Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι αυτό. Το γεγονός ότι θα ταξιδέψουν μέχρι τη Μυτιλήνη, οπαδοί της Λάρισας, δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση. Θα έχουμε μια ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο με τους οπαδούς και των δύο ομάδων. Θέλουμε να πιστεύουμε, όμως, πως οι δικοί μας θα είναι εκείνοι που θα φύγουν χαμογελαστοί από το γήπεδο».

Τέλος, αναφερόμενος στα μεταγραφικά κατέστησε σαφές ότι θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση: «Βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο και αναζητούμε παίκτες που θα μας βοηθήσουν για τη συνέχεια. Πέραν του Χωριανόπουλου θα γίνουν μερικές προσθήκες ακόμα σε θέσεις που παρουσιάζουμε κενά. Ήδη δοκιμάζουμε μερικούς παίκτες και τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις. Δεχόμαστε προτάσεις από διάφορους μάνατζερς και τις εξετάζουμε»

Μοιράσου το άρθρο!