Αθλητικά

16/06/2020 - 20:23

"Μάθε το ποδήλατο!" Η νέα δράση του Αναγνωστηρίου Αγιάσου

Το Αναγνωστήριο Αγιάσου πρωτοστάτησε στη στήριξη και καθιέρωση των Αγώνων Ορεινής Ποδηλασίας που οργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο χωριό μας και στο φυσικό του περιβάλλον τα τρία προηγούμενα χρόνια.

Οι Αγώνες έγιναν αιτία να αγαπηθεί το ποδήλατο και να αποκτήσει φανατικούς φίλους στην Αγιάσο, αλλά και ευρύτερα, ιδιαίτερα στους κύκλους της νεολαίας.

Το Αναγνωστήριο, παραμένοντας πάντα ένα μεγάλο λαϊκό σχολειό, ανοιχτό στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής, ανοίγει ένα ακόμα πεδίο μάθησης και δημιουργικής απασχόλησης του ελεύθερου χρόνου για τα παιδιά μας ηλικίας 8 έως 15 ετών. Τη δράση «Μάθε το ποδήλατο».

Μια φορά τη βδομάδα θα γίνονται μαθήματα ποδηλασίας στο χωριό και στο φυσικό του περιβάλλον (τεχνικές ισορροπίας, οδηγική αντίληψη εκτός δρόμου, οδηγική συμπεριφορά στην πόλη κ.ά.). Δάσκαλος  θα είναι ο Τίτος Χατζέλλης, εκπαιδευτής ορεινής ποδηλασίας, τεχνικός σύμβουλος της Lesvos Ride, πανελλήνιων αγώνων ποδηλασίας δρόμου και βουνού, αγώνων βουνού της Παγκόσμιας Ποδηλατικής Ομοσπονδίας και αγώνων ορεινού τρεξίματος, εκπαιδευτής στο ΙΕΚ Μυτιλήνης στο τμήμα συνοδών βουνού.

Καλούνται οι γονείς των παιδιών που ενδιαφέρονται γι’ αυτή την δράση να έρθουν στη Βιβλιοθήκη του Αναγνωστηρίου το προσεχές Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 στις 6:30 μ.μ. για να ενημερωθούν από το δάσκαλο και να δηλώσουν συμμετοχή.

Μοιράσου το άρθρο!