Αθλητικά

31/08/2022 - 18:30

«Μαζί στον Αθλητισμό»! - Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης

Στο πλαίσιο του προγράμματος «TogetherinSport», η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα "ΣΑΠΦΩ", μαζί με τη ΜΕΤΑδραση και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, διοργανώνουν στη Μυτιλήνη την αθλητική δράση «Μαζί στον Αθλητισμό»!

Καλούνται όλα τα παιδιά, ηλικίας 7-15 ετών, να λάβουν μέρος στη δράση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022, από τις 18:30 μέχρι τις 20:30, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης «Ταρλάς» (για τη συμμετοχή κάθε παιδιού, προηγείται η εγγραφή του στη Γραμματεία που θα υπάρχει στην είσοδο και η συναίνεση από τον γονέα).

Κατά τη διάρκεια της δράσης, τα παιδιά θα παίζουν αθλητικά παιχνίδια ποδοσφαίρου υπό τον συντονισμό των προπονητών της ομάδας.

Τη δράση θα τιμήσει με την παρουσία του ο διεθνής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Άκης Ζήκος!

 

Κάθε συμμετέχοντας θα παραλάβει το μετάλλιο του«Together in Sport», μαζί με αναμνηστικά δώρα!

Η συμμετοχή στη δράση είναι δωρεάν!

 

Θα είμαστε όλοι ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ’!

 

***************************

Το έργο  «Τogether in Sport»,  χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης (ΤΑΜΕ-AMIF) μέσω της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Προσφύγων της Γερμανίας (BAMF) και υλοποιείται από τη Γερμανική Ολυμπιακή Αθλητική Συνομοσπονδία (DOSB), την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε), με τον συντονισμό της ελληνικής οργάνωσης της Κοινωνίας των Πολιτών  «ΜΕΤΑδραση – Δράση για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη», σε συνεργασία με δήμους και τοπικές κοινότητες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Μοιράσου το άρθρο!