Αθλητικά

19/11/2011 - 10:04

Με 8 χρόνια καθυστέρηση... επιτέλους η Αγιάσος γιορτάζει! Έχει νέο γήπεδο!

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου ο Όλυμπος Αγιάσου θα εγκαινιάσει τον χλοοτάπητα στο γήπεδό του.

Σάββατο, 19 Νοέμβριος · 3:00 μ.μ. - 6:00 μ.μ.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΑΣΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ

Ας θυμηθούμε κάποια πράγματα λοιπών με την ευκαιρία αυτού του αγώνα.

2004 – 2011: Η χώρα μας κυβερνάτε από των κ. Κωνσταντίνο Σημίτη – Κώστα Καραμανλή ενώ σήμερα από των κ. Λουκά Παπαδήμο. Είχαμε διορισμένο Περιφερειάρχη από την Κυβέρνηση ενώ τώρα ο κ. Γιακαλής είναι αιρετός. Στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λέσβου των λόγο είχε ο κ. Παύλος Βογιατζής ενώ τώρα δεν υπάρχει πια Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση. Δήμαρχος ήταν ο κ. Χρύσανθος Χατζηπαναγιώτης ενώ τώρα έχουμε των Δήμο Λέσβου με Δήμαρχο των κ. Δημήτρη Βουνάτσο και Αντιδήμαρχο Αγιάσου – Ευεργέτουλα των κ. Γεώργιο Βουνάτσο. Τότε είχαμε των Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγιάσου με Πρόεδρο των Παναγιώτη Κάναρο και μετά μέχρι και την 31 Μαρτίου 2011 των Προκόπιο Τσαμπλάκο σήμερα το γήπεδο ανήκει στην δικαιοδοσία του Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου. Πρόεδρος του Ολύμπου ήταν ο κ. Ιωάννης Ορφανός ενώ σήμερα ο κ. Σταύρος Μαριγλής. Στην Αγιάσο εκτός από των Όλυμπο Αγιάσου υπήρχε και η Αναγέννηση Αγιάσου η οποία φέτος δεν αγωνίζεται.

Είναι ολοφάνερο πως πολλά άλλαξαν από τότε μέχρι σήμερα, άλλαξαν Κυβερνήσεις – Υπουργοί – Βουλευτές – μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σε αυτά τα οκτώ χρόνια πολλά είπαν για το γήπεδο της Αγιάσου πολλή ήταν αυτή που έκριναν, που σχολίαζαν χωρίς να ξέρουν τίποτα, που το χρησιμοποίησαν για πολιτικούς – προσωπικούς αλλά και ψηφοθηρικούς λόγους. Χθες λοιπών η Δημοτική Κοινότητα Αγιάσου παρέλαβε το νέο της γήπεδο με των πολυπόθητο χλοοτάπητα και το Σαββάτο ο Όλυμπος Αγιάσου θα καλωσορίσει στο γήπεδό του των Αετό Λουτρών των κόσμο της Αγιάσου αλλά και παν απ όλα την ΝΕΟΛΑΙΑ του χωριού μας.

Αν και σε κάποιους δεν θα αρέσει εγώ θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ και ένα μπράβο σε όλους όσους συνετέλεσαν στην ολοκλήρωση αυτού του έργου, τους αρμόδιους και μη Υπουργούς τους Βουλευτές του Νησιού μας τους αιρετούς και τους υπαλλήλους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τους Προέδρους και μέλη των Δ.Σ. των δύο αμάδων της Αγιάσου και σε όλους αυτούς που αφιλοκερδώς έβαλαν το χέρι τους για να βοηθήσουν.

Τσάγαλος Ι. Παναγιώτης Δημιουργός του Agiasos City

Το Lesvosnews.net  ευχαριστεί θερμά το Παναγιώτη Τσάγαλο για τη συνεργασία του.

Οι φωτογραφίες είναι από το http://agiasospress.blogspot.com/

Μοιράσου το άρθρο!