Αθλητικά

12/10/2020 - 08:07

Με σούπερ Βρονταρά και σκόρερ Μηνά πέρασε από την Ελευσίνα ο Αιολικός

Με το δεξί στον 8ο όμιλο της Γ Εθνικής μπήκε ο Αιολικός που πέρασε από την Ελευσίνα επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 0-1 στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής στον 8ο όμιλο.

Στο πρώτο μέρος ο Αιολικός ήταν ιδιαίτερα «κεφάτος» προσπαθώντας να απειλήσει κυρίως με μακρινά σουτ του Srekovic.Στο 42′ ο Περικλής Μηνάς με φανταστική εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του νεαρού κιπερ Σκλιά γράφοντας το τελικό 0-1.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν με το Σπύρο Βρονταρά να κάνει αλλεπάλληλες αποκρούσεις σε προσπάθειες κυρίως του Σεκουμπα.Το 75′ ο Μηνάς βρήκε το Milic στην περιοχή με το Σέρβο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα όμως να υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ σε μία δύσκολη φάση.

Και ενώ οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ισοφάριση ο Αιολικός είχε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 όμως το σουτ του Λαμπράκη σταμάτησε στο δοκάρι και το ριμπάουντ του Καλομπο πέρασε έξω.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ:Βρονταράς,Ψάνης,Μπάρκας,Αγριμάκης,Κρητικός,Μπάρδος(Καλόμπο 67′),Κατσίκης,Σπολιαριτς(Κεσίδης 74′),Μηνάς,Σρεκοβιτς(Λαμπράκης 83′),(Βουκομανοβιτς 83′),Μιλιτς.

 

athlitikometopostoaigaio / Κωνσταντίνος Σουφλιάς

Μοιράσου το άρθρο!