Αθλητικά

11/01/2023 - 11:36

Με τα γκολ στο Περιστέρι και την ανωτερότητα της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ολυμπιακός έχει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μετά το 4-1 του πρώτου αγώνα και η ρεβάνς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι αναμένεται να έχει ξανά γκολ. Για το Σούπερ Καπ Ισπανίας, που διεξάγεται στη Σαουδική Αραβία, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί απέναντι στη Βαλένθια.

Διαβάστε την αξιολόγηση της κυπριακής στοιχηματικής Opapbet και του opapbet bonus εγγραφής.

Ακολουθούν οι επιλογές του Foxbet.gr από το κουπόνι της Τετάρτης (11/1).

 

676. Ατρόμητος - Ολυμπιακός (21:00)

Μετά το 4-1 στο πρώτο ματς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», η πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας εξαρτάται αποκλειστικά από τον Ολυμπιακό, που έχει αλλαγές στην αποστολή του και ένα εξαιρετικό σκορ να διαχειριστεί. Ο Ατρόμητος θέλει να εξαντλήσει τις όποιες ελπίδες έχει στην έδρα του για την ανατροπή και δεν υπάρχει λόγος να παίξει κλειστά. Ριψοκίνδυνη η επιλογή σημείου, γι' αυτό εστιάζουμε στα γκολ. Ποντάρισμα στο Over 2,5 σε απόδοση 1.89.

 

677. Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια (21:00)

Ο πρώτος ημιτελικός του Σούπερ Καπ Ισπανίας ανάμεσα στην Πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης και τη φιναλίστ του Κυπέλλου, Βαλένθια, διεξάγεται στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Είναι αγώνας με ξεκάθαρο φαβορί, ενώ οι Μαδριλένοι προέρχονται από ήττα στη LaLiga (με 2-1 στην έδρα της Βιγιαρεάλ) και δύσκολα θα χάσουν για δεύτερη σερί φορά. Η Ρεάλ Μαδρίτης «μεταμορφώνεται» αγωνιστικά όταν είναι να διεκδικήσει κάποιο τρόπαιο και η Βαλένθια θα έχει δύσκολο έργο. Ποντάρισμα στον ασιατικό άσο (-1 Α.Η.) σε απόδοση 1.91.

 

681. Νότιγχαμ Φόρεστ - Γουλβς (21:45)

Για την προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ Αγγλίας, η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχεται τη Γουλβς στο «Σίτι Γκράουντ», σε νοκ-άουτ αγώνα. Είναι μία ευκαιρία διάκρισης και για τις δύο ομάδες, οπότε δεν πρόκειται να την αφήσουν να περάσουν ανεκμετάλλευτη. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από βαριά ήττα και αποκλεισμό στο Κύπελλο Αγγλίας (με 4-1 στην έδρα της Μπλάκπουλ), ενώ οι φιλοξενούμενοι έστειλαν σε ρεβάνς το ζευγάρι με τη Λίβερπουλ μετά το 2-2 στο «Άνφιλντ». Η Γουλβς είναι αισθητά βελτιωμένη με τον κόουτς Λοπετέγι στο τιμόνι και μπορεί να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά. Ποντάρισμα στο σημείο 2 σε απόδοση 2.80.

 

683. Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

Στο πλαίσιο της ίδιας διοργάνωσης, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Σαουθάμπτον και είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Οι Πρωταθλητές έχουν αποκλείσει, ήδη, την Τσέλσι και τη Λίβερπουλ, οπότε είναι η ομάδα που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για την κατάκτηση του τροπαίου. Το ρόστερ της Σαουθάμπτον δεν είναι κακό και παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι σκέφτονται περισσότερο την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ μπορούν να σκοράρουν, εκμεταλλευόμενοι το rotation στους φιλοξενούμενους. Ποντάρισμα στο G/G σε απόδοση 2.02.

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μοιράσου το άρθρο!