Αθλητικά

12/09/2011 - 14:14

Μεταγραφικό μπαμ από τον Αιγέα Πλωμαρίου

Το είχε υποσχεθεί ο Αντιπρόεδρος του Αιγέα και πρώην Δήμαρχος Πλωμαρίου, Δημήτρης Βαρβαγιάννης, ότι θα φέρει στον Αιγέα έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από μεγάλες κατηγορίες. Τελικά αυτός είναι ο μεσοεπιθετικός Προκόπης Καρτάλης ο οποίος έχεις αγωνιστεί στην Α’ Εθνική με τα χρώματα της Scoda Ξάνθης καθώς και των Απόλλωνα Καλαμαριάς και Εθνικού Αστέρα. Μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν αρχηγός στην ΑΕΛΚ Καλλονής και νυν τεχνικός διευθυντής της ομάδας και από τους πρωτεργάτες της ανόδου στην Β΄ Εθνική. Είχε αποφασίσει να “κρεμάσει” τα παπούτσια του, αλλά ο Δημήτρης Βαρβαγιάννης κατάφερε να τον μεταπείσει και έτσι θα αγωνιστεί για τουλάχιστον μια χρονιά ακόμα. Αναμφισβήτητα αυτή είναι η πιο σπουδαία μεταγραφή που έχει κάνει ομάδα Α΄ Τοπικκής στη Λέσβο και δυναμώνει κατά πολύ το ήδη πολύ καλό ρόστερ του Αιγέα.

Η σχετική ανακοίνωση από τον του Αιγέα: “Το Διοικητικό συμβούλιο του ΓΦΠΣ Αιγέα Πλωμαρίου ανακοινώνει την απόκτηση του Προκόπη Καρτάλη από την ΠΑΕ ΑΕΛΚ, μετά τις συζητήσεις του Αντιπροέδρου του Αιγέα κ. Δημήτρη Βαρβαγιάννη με τον ποδοσφαιριστή.

Η μακρόχρονη φιλία των κ.κ. Βαρβαγιάννη – Καρτάλη, η πολύ καλή σχέση και συνεργασία του Αντιπροέδρου μας με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ κ. Μιχαλάκη και η συνεργασία του Αιγέα Πλωμαρίου με την ομάδα της Καλλονής, μέτρησαν ώστε ο Προκόπης Καρτάλης να αγωνιστεί στην ομάδα μας.

Τέλος, το ΔΣ του Αιγέα Πλωμαρίου ευχαριστεί τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ κ. Μιχαλάκη για τη βοήθειά του προς την ομάδα μας και εύχεται καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα”.

πηγη: http://www.plomarinews.gr/

Μοιράσου το άρθρο!