Αθλητικά

11/06/2023 - 19:00

Moria Run 2023 αφιερωμένο στη μνήμη του Γιάννη Μαστρογιάννη

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ένωση μας διοργανώνει τον αγώνα δρόμου Moria Run 2023.

Στόχος του αγώνα είναι η συμμετοχή των μελών μας αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας σε μια όμορφη αθλητική εκδήλωση η οποία φέτος θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μόριας που απεβίωσε πρόσφατα κου Γιάννη Μαστρογιάννη.

Φέτος η έναρξη και ο τερματισμός θα γίνει στον Άγιο Βασίλειο Μόριας (έξωθεν κοινοτικού γραφείου Μόριας).

 

Έχουν επιλεγεί τρεις διαδρομές:

Παιδική διαδρομή 1,1 km

Μικρή διαδρομή 5,7 km (άσφαλτος)

Μεγάλη διαδρομή 11,8 km (7,9km άσφαλτος και 3,9km χώμα - βατός αγροτικός δρόμος που περνά μέσα από τον όμορφο ελαιώνα της Μόριας και το Ρωμαϊκό Υδραγωγείο).

 

Σε όλους τους αθλητές που θα συμμετέχουν και στις τρεις κατηγορίες θα δοθούν σακούλες με προϊόντα που εξασφάλισε η Ένωση μας.

Για τη μεγάλη διαδρομή υπάρχει συμμετοχή 10€, για τη μικρή διαδρομή 8€ ενώ για τη παιδική διαδρομή είναι χωρίς συμμετοχή. Το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί για κοινωφελή σκοπό. Συγκεκριμένα θα χρηματοδοτηθεί η έντυπη έκδοση βιβλίου παιδαγωγικού - λαογραφικού περιεχομένου που πραγματοποιεί ήδη η Ένωση μας, σε συνεργασία με τη φιλόλογο κα. Μάρμαρου, ενώ τα έσοδα από την διάθεση του βιβλίου θα δοθούν ακολούθως για τη στήριξη του συλλόγου γονέων και φίλων ανθρώπων με αυτισμό "Συν-Εξέλιξη".

 

Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα θα υπάρχει όριο συμμετεχόντων. Κατόπιν αυτού οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν έως την 24:00 ώρα της 10/06/2023 τις φόρμες που ακολουθούν, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Δηλώσεις συμμετοχής:

Για τη παιδική διαδρομή των 1,1 km: https://forms.gle/fnNGv9LQDjnJx6aU7

Για τη διαδρομή των 5,7 km: https://forms.gle/ZaxYtec8NByoyVVz7

Για τη διαδρομή των 11,8 km: https://forms.gle/q6K9BmkL6PZi4VnF6

Μοιράσου το άρθρο!