Αθλητικά

06/04/2019 - 22:08

Μπράβο στα κορίτσια της Αγιάσου ! Πρωταθλήτριες στην Α φάση των πανελλήνιων αγώνων πετοσφαίρισης

&n

bsp;

Μετά την ολοκλήρωση της Α' φάσης (σε επίπεδο Νομού Λέσβου) του πανελλήνιου πρωταθλήματος πετοσφαίρισης κοριτσιών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ, η ομάδα πετοσφαίρισης του ΓΕΛ Αγιάσου αναδείχτηκε πρωταθλήτρια.

Η ομάδα του ΓΕΛ Αγιάσου έδωσε τρεις αγώνες και μετά από συναρπαστικά παιχνίδια (και οι τρεις ομάδες ήταν ισάξιες της ομάδας μας) κέρδισε και τους τρεις.

 

Συγκεκριμένα:

1) ΓΕΛ Αγιάσου - Πειραματικό Λύκειο     18/3/2019  2-1

2) ΓΕΛ Αγιάσου - 4ο Λύκειο                       20/3/2019  2-0

3) ΓΕΛ Αγιάσου - ΓΕΛ Παμφίλων               29/3/2019  2-0

 

Τα κορίτσια του ΓΕΛ Αγιάσου στις 15/4/2019 θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για να αγωνιστούν σε παιχνίδια μπαράζ με τους πρωταθλητές των Νομών Χίου και Σάμου και όποια ομάδα κερδίσει θα περάσει στην επόμενη φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων.

Θερμά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας και στον γυμναστή-προπονητή τους Δημήτρη Π. Τζαννή. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στη διοργάνωση. Να κάνουν καλούς αγώνες και να αποκτήσουν χρήσιμες εμπειρίες που θα τις αξιοποιήσουν στις επόμενες διοργανώσεις.

Να τονίσουμε τέλος ότι οι σχολικές ομάδες μπάσκετ και βόλεϊ των μαθητριών του Λυκείου Αγιάσου έχουν να επιδείξουν αρκετές παρόμοιες διακρίσεις και στο  παρελθόν. Η παράδοση συνεχίζεται!

 

Στην φωτογραφία εικονίζονται:

Πάνω αριστερά: 1) Τζαννής Δημήτρης, 2) Ρούσσα Θεοδώρα, 3) Τσουκαρέλλη Κυριακή, 4) Καμαρού Εμμανουέλα, 5) Μάρκο Ελένη, 6) Ανέμου Μύρτα, 7) Βίγλατζη Αγγελική.

Κάτω αριστερά: 1) Αργύρα Ουρανία, 2) Γεωργαντή Ραμόνα, 3) Γεωργαντή Χριστίνα, 4) Καμαρού Βαρβάρα, 5) Κουντουρέλλη Δήμητρα.

Μοιράσου το άρθρο!