Αθλητικά

26/02/2023 - 14:30

Μυτιλήνη... "Για Γέλια και για Κλάματα" ... Κυριακή 26 Φεβρουάριου

Αποκριάτικη Ποδηλατοπαρέλαση Μυτιλήνης 2023

ΔΕΗ

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Πιστοί στην παράδοση που θέλει όλους τους φίλους της ποδηλασίας στη Λέσβο, να μασκαρεύονται και να ξεχύνονται στους δρόμους της Μυτιλήνης προκαλώντας χαμό στην Καρναβαλική παρέλαση του Δήμου, συγκεντρωνόμαστε αυτή την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου όλοι με τα ποδήλατά μας και με εμφάνιση με κοινό θέμα.

Ραντεβού στα Κεντρικά Λύκεια στις 2:30 το μεσημέρι. Μη ξεχάσετε να φέρετε σφυρίχτρες, ντουντούκες, καραμούζες και ότι άλλο μπορεί να κάνει σαματά.... Η ομάδα μας "Για Γέλια και για Κλάματα" θα προκαλέσει με την εμφάνισή της για μια ακόμη χρονιά, ΧΑΜΟ!!!


Το θέμα της εμφάνισης του συλλόγου φέτος, θα είναι "Για Γέλια και για Κλάματα". Έχει επιλεχθεί στολή κοινής εμφάνισης όσων επιθυμούν να συμμετέχουν με το θέμα που επέλεξε ο Πο.Συ. Λέσβου. Τη στολή μπορείτε να την προμηθευτείτε από το κατάστημα "Παιχνίδια Δουκαρέλλης" πάροδος Ερμού 29, Μυτιλήνη. Μπορείτε να κάνετε τηλεφωνική κράτηση στο 2251 041000 μια και ο αριθμός των στολών του θέματός μας είναι περιορισμένος, καλά θα κάνετε λοιπόν, να προμηθευτείτε την κοινή εμφάνιση του γκρουπ έγκαιρα. Τιμή κόστους της στολής είναι τα 20,00 €.


Όσοι επιθυμούν να επιλέξουν οποιαδήποτε άλλη σχετική εμφάνιση με το θέμα του γκρουπ, μπορούν να το κάνουν. Στο σχήμα μας φυσικά είναι ευπρόσδεκτος να παρελάσει κάθε μασκαρεμένος, με όποια στολή επιθυμεί, σχετική ή μη σχετική με το θέμα, με ή χωρίς το ποδήλατό του.

Μοιράσου το άρθρο!