Αθλητικά

04/11/2012 - 17:31

Νίκη - μήνυμα από τον Αιολικό

Νίκη - μήνυμα από τον Αιολικό

 

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον αρχηγό του, το Θεαγένη Διονυσάτο που έβγαλε την ασίστ στον Γκόντζο για την ισοφάριση και στη συνέχεια με ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή, έφερε τούμπα το παιχνίδι, ο Αιολικός πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μέσα στο Ρουφ και έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για τη συνέχεια της σεζόν!
 
Η ομάδα της Μυτιλήνης στο πρώτο μέρος έδειξε το γνωστό της κακό φετινό πρόσωπο, αλλά στην επανάληψη με μεγάλο πείσμα και αποφασιστικότητα, μέσα σε έξι λεπτά (59’ & 66’), ανέτρεψε το σκορ κατακτώντας μία τεράστια από βαθμολογική και ψυχολογική άποψη νίκη!
 
Ο Σαλάκου στο 25’ από στημένη μπάλα, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Αιολικού και άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟ Ρουφ. Ο Αιολικός ήταν αποκαρδιωτικός στο μεγαλύτερο μέρος του ημιχρόνου, αλλά στην επανάληψη τα ρίσκα του Κοκκινέλλη αλλά και το πάθος των παικτών είχαν αντίκρισμα…
 
Κυκλοφορώντας καλά τη μπάλα και περιτριγυρίζοντας συνεχώς την περιοχή των γηπεδούχων, ήρθε το κόρνερ στο 59’ που εκτέλεσε ο «Νίλσεν» για να στείλει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα ο Γκόντζος!
 
Έξι λεπτά αργότερα, ο Διονυσάτος με ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς με σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή έκανε το 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!
 
Η ομάδα του Κοκκινέλλη στη συνέχεια έπαιξε με μυαλό, αμύνθηκε συγκροτημένα, δεν κινδύνεψε και κράτησε μέχρι τέλους το υπέρ της σκορ, που της δίνει τεράστια ώθηση για τη συνέχεια. Η νίκη αυτή θα πρέπει να πούμε ότι δίνει και άλλη διάσταση στην αυριανή κρίσιμη  Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ομάδας!
 
Στο τέλος της αναμέτρησης απειλήθηκαν επεισόδια, όταν θερμόαιμοι φίλοι του ΠΑΟ Ρουφ κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος των 30 ηρωικών φίλων του ΑΙΟ που αποθέωναν την ομάδα τους για τη μεγάλη νίκη. Ωστόσο η έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας, πρόλαβε το οτιδήποτε. Την ίδια στιγμή παίκτες και προπονητικό επιτελείο, πανηγύριζαν έξαλλα το σπουδαίο διπλό, βγάζοντας έτσι όλη την ένταση των προηγούμενων μηνών!
 
 
πηγη: sportlesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!