Αθλητικά

23/10/2019 - 18:02

Ο Αιολικός έγραψε ιστορία... και τώρα η Λαμία!

Ο Αιολικός έγραψε ιστορία.... Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, γήπεδο Μυτιλήνης! Αιολικός - Απόλλων Σμύρνης 1-0! Απέκλεισε τον Απόλλωνα Σμύρνης - ομάδα της Super League 2- για την 4η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στη σημερινή νοκ άουτ αναμέτρηση. Σειρά τώρα έχει η Λαμία.....

Η τελευταία εκκρεμότητα της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώθηκε σήμερα  με τη νοκ άουτ αναμέτρηση ανάμεσα σε Αιολικό και Απόλλωνα Σμύρνης την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019.

 Αιολικός - Απόλλων Σμύρνης 1-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ των γηπεδούχων πέτυχε ο Μπουρούς στο 42ο λεπτό με πέναλτι, με τον Απόλλωνα να μην καταφέρνει όχι απλά να φέρει... τούμπα το ματς αλλά ούτε να ισοφαρίσει και να γνωρίζει έναν άδοξο αποκλεισμό από πολύ νωρίς.

 Η ιστοσελίδα sport-fm  αναφέρει: «Βόμβα» στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας! Για να αντιληφθεί κανείς το πόσο μεγάλη έκπληξη είναι, ο Απόλλων που είναι ίσως και το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Super League 2, αποκλείστηκε από τον Αιολικό που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, δηλαδή δύο κατηγορίες πιο κάτω. Κάπως έτσι, η ομάδα από την Μυτιλήνη κατέγραψε μία πολύ μεγάλη πρόκριση και στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αρχική σύνθεση Αιολικού: Σφύρλας, Αγριμάκης, Καλαφάτης, Κρητικός, Βαλιός, Τσομπανέλλης, Ματάι, Κατσίκης, Τσιπάς, Μπουρούς, Σπόλιαριτς.

Αρχική σύνθεση Απόλλωνα Σμύρνης: Αναγνωστόπουλος, Κυριακίδης, Χουχούμης, Ζησόπουλος, Λαρέα, Λαγός, Παυλίδης, Μπλάζιτς, Μπεντινέλι, Βάρκας, Μαρκόφσκι.

Μοιράσου το άρθρο!