Αθλητικά

10/10/2013 - 08:53

Ο Ολυμπιακός στο «Κεντέρης» την Κυριακή!

Η

ομάδα Κ20 της Καλλονής, υποδέχεται την αντίστοιχη του Ολυμπιακού Πειραιά την προσεχή Κυριακή στην Λέσβο! Η ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αυτή συνάντηση θα γίνει στο «Κ. Κεντέρης» της Καλλονής, την προσεχή Κυριακή στις 12:30. Πρόκειται για εξ αναβολής παιγνίδι, το οποίο περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των ομάδων Κ20 της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα μας έχει δύο νίκες σε έξι αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμής. Αντικειμενικά όμως, η ομάδα του Δημήτρη Γαβαλά είχε αρκετά καλή απόδοση στα περισσότερα από αυτά τα παιγνίδια.

Ο Ολυμπιακός έρχεται στην Λέσβο στον απόηχο  της πρόσφατης ήττας του από την ομάδα Νέων της βελγικής Άντερλεχτ για το Τσάμπιονς Λιγκ.  Η ομάδα των ερυθρολεύκων φιγουράρει αυτή τη στιγμή στην δεύτερη θέση στην βαθμολογική κατάταξη της Super League με 13 βαθμούς, δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Ηδη το ενδιαφέρον μεταξύ των φιλάθλων του νησιού, για να παρακολουθήσουν αυτό το ματς, είναι μεγάλο. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, όπως και σε όλα τα παιγνίδια άλλωστε του πρωταθλήματος των ομάδων Κ20.

5η αγωνιστική με Πανιώνιο για την Κ17
Προσδοκώντας ένα θετικό αποτέλεσμα η Κ17 της Καλλονής μας θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής Νέων Super League ΟΠΑΠ. Η ομάδα του Φώτη Κοκκινέλη θα αγωνιστεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο Στάδιο «Χάρης Παυλίδης»  του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Το ματς θα αρχίσει στη 1 μετά το μεσημέρι.
 
«Εμφύλιος» στα ΤΕΛ!
Για να μη μείνουν χωρίς αγωνιστική δράση οι παίχτες του για αρκετές μέρες, αφού το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας, ο Γ. Ματζουράκης αποφάσισε να παίξει την Παρασκευή η Καλλονή μας με την ομάδα Κ20. Το παιγνίδι, που θα έχει καθαρά χαρακτήρα προπόνησης, θα γίνει στα ΤΕΛ και θα αρχίσει στις 3:30.

πηγη: aelk.gr

Μοιράσου το άρθρο!