Αθλητικά

19/05/2022 - 18:04

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει τον Πραξιτέλη Βούρο

L

L2

Οι άνθρωποι του τριφυλλιού, μετά και την παραμονή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, «τσεκάρει» περιπτώσεις τόσο από το εξωτερικό όσο κι από την εγχώρια αγορά, με το όνομα του Πραξιτέλη Βούρου του ΟΦΗ να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των επιλογών των ανθρώπων του «τριφυλλιού» απ’ την Ελλάδα.

 

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για στόπερ κι ο αμυντικός του ΟΦΗ ενδιαφέρει τους πράσινους. Στο συμβόλαιο που υπέγραψε το 2020 με την κρητική ομάδα υπάρχει οψιόν επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών για άλλον ένα χρόνο, απ’ τη στιγμή που θα έπιανε έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών. Κάτι που έγινε κατά τη διάρκεια της σεζόν κι ο παίκτης, δεσμεύεται πλέον για άλλον ένα χρόνο με τους Κρητικούς.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη διερευνητικές επαφές και με τις δύο πλευρές (ΟΦΗ και παίκτη) και μόλις ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του, απ’ τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα εντείνει τις προσπάθειες για να προχωρήσει στην απόκτηση του Βούρου, ενισχύοντας μεταξύ άλλων και το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του.

Οι «πράσινοι» είναι διατεθεθιμένοι να προσφέρουν ένα χρηματικό ποσό, αλλά κι «έμψυχα» ανταλλάγματα με κάποιους απ’ τους παίκτες που δεν υπολογίζονται, ενώ σίγουρα θα παίξει ρόλο και η καλή σχέση που υπάρχει ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο ομάδων, όπως φάνηκε και με την παραχώρηση του Γιάννη Μπουζούκη προς τον ΟΦΗ στα τέλη Ιανουαρίου.

Μοιράσου το άρθρο!