Αθλητικά

10/07/2021 - 17:55

Οι «Μινάρες» ήρθαν Μυτιλήνη και το σήκωσαν!

Πάθος, νεύρα, δυνατές μονομαχίες, γκολ και δοκάρι... αυτός ο τελικός του τουρνουά 5Χ5 δικαίωσε το όνομά του από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Και μπορεί η ομάδα του Τομέα Κατασκευών της Αθήνας να ...έχτισε την άμυνα αφότου προηγήθηκε, μπορεί να είχε μαζί της τα μεταγραφικά αποκτήματά της, αλλά η Σπουδάζουσα της Πάτρας είχε μαζί της την κερκίδα, που ...γκρέμιζε και μπετά. Το 'παν και το 'καναν λοιπόν οι «Μινάρες», «ήρθανε μέχρι τη Μυτιλήνη για να πάρουνε το τουρνουά», γλέντησαν τους αντίπαλους «σα να 'ναι καρναβάλι» και το σήκωσαν νικώντας με 2-1, με γκολ λίγο πριν το τέλος. 

Αν και το σκορ είναι αδιαμφισβήτητο, δεν έλλειψαν οι ενστάσεις για το αποτέλεσμα, καθώς οι Κλαδικές Οργανώσεις παραπονιούνται για την απουσία VAR κατά την αναμέτρηση, ενώ αμφιβολίες εκφράζουν και για την αμεροληψία τους διαιτητή ο οποίος "έτυχε" να είναι Πελοποννήσιος...

Τα βλέμματα όλων στρέφονται τώρα στον τελικό του τουρνουά μπιτς βόλεϊ, στις 22.30, με την περσινή πρωταθλήτρια "Ε.Μ.Π.each" να αναμετριέται για να επανακατακτήσει τον τίτλο της με την "Camel blue" κάνοντας τον τελικό υπόθεση του Πολυτεχνείου Αθήνας.

 

902.gr

Μοιράσου το άρθρο!