Αθλητικά

07/09/2022 - 19:49

Όσα πρέπει να ξέρετε για τα στοιχήματα στο ποδόσφαιρο με βάση τα γκολ που μπήκαν

Κάθε ποδοσφαιρικός αγώνας διαρκεί 90 λεπτά συν τις καθυστερήσεις και ενώ πολλά μπορεί να γίνουν μέσα σε αυτό το διάστημα, αρκετές φορές δεν μπαίνει κανένα γκολ. Όμως, αυτό είναι το ζητούμενο για τους περισσότερους οπαδούς, που τείνουν να απογοητεύονται όταν δε σημειωθεί κανένα γκολ. Σίγουρα σε έναν αγώνα δεν έχει σημασία μόνο το πλήθος των γκολ, αλλά ας μην ξεγελιόμαστε, είναι συναρπαστικό να βλέπεις τη μπάλα να μπαίνει στα δίχτυα.

 

Αυτό ισχύει σε μεγαλύτερο βαθμό για όσους ασχολούνται με το live score stoixima, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις στοιχηματίζουν στον αριθμό των γκολ που θα μπουν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μάλιστα, υπάρχουν πολλά διαφορετικά στοιχήματα που βασίζονται στα τέρματα.

 

Εδώ θα αναφερθούμε στα είδη των στοιχημάτων που μπορείτε να βάλετε ανάλογα με τον αριθμό των γκολ, καθώς και σε μερικές χρήσιμες συμβουλές.

 

Στοίχημα Over/Under</H2>

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το πιο γνωστό είδος στοιχήματος σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Το προτιμούν συνήθως οι αρχάριοι παίκτες καθώς είναι αρκετά ξεκάθαρο και δεν υπάρχουν πολλοί κανόνες για εκμάθηση.

Στόχος σας είναι να βρείτε αν ο συνολικός αριθμός των γκολ που θα μπουν στο παιχνίδι (και από τις δύο ομάδες) θα είναι μεγαλύτερος ή μικρότερος από έναν συγκεκριμένο αριθμό. Στις περισσότερες ιστοσελίδες με στοιχήματα μπορείτε να επιλέξετε ποιος θα είναι αυτός ο αριθμός και μένει να αποφασίσετε αν πιστεύετε ότι θα μπουν περισσότερα ή λιγότερα γκολ.

Για την ακρίβεια, επιλέγετε το “Over” αν πιστεύετε ότι το συνολικό πλήθος των γκολ θα είναι περισσότερα από τον ορισμένο αριθμό και την επιλογή “Under” αν θεωρείτε ότι θα είναι λιγότερα. Έτσι, δίπλα από κάθε επιλογή μπορείτε να δείτε την απόδοση που δίνει ανάλογα με το πόσο πιθανή είναι αυτή η έκβαση.

Οι έμπειροι παίκτες τείνουν να επιλέγουν αυτό το είδος στοιχήματος όταν παίζουν σε αγώνες που είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι για τις ομάδες και αναμένεται να παίξουν αρκετά επιθετικά. Ακόμη, μπορείτε να επιλέξετε αυτό το είδος στοιχήματος σε αγώνες που υπάρχει σημαντική διαφορά ανάμεσα στην ποιότητα των παικτών της ομάδας που επιτίθεται και της ομάδας που αμύνεται.

 

<H2>Εύρος συνολικών τερμάτων στο παιχνίδι

Ουσιαστικά, αυτό το στοίχημα αποτελεί μία διαφοροποίηση του στοιχήματος που περιγράψαμε παραπάνω. Και σε αυτήν την περίπτωση καλείστε να μαντέψετε τον συνολικό αριθμό των γκολ που θα μπουν σε ένα παιχνίδι, με την διαφορά ότι εδώ σας δίνεται ένα εύρος.

Ας δούμε ένα παράδειγμα που να περιγράφει αυτό το στοίχημα. Έστω ότι επιλέγετε το εύρος 2-3 για τα γκολ που θα μπουν σε έναν αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση θα κερδίσετε αν μπουν δύο ή τρία γκολ στο παιχνίδι και θα χάσετε αν μπουν λιγότερα από 2 ή περισσότερα από 3.

Σε αυτό το στοίχημα πρέπει να είστε λίγο περισσότερο ακριβείς στις προβλέψεις σας, οπότε θεωρείται λίγο πιο δύσκολο στοίχημα και απευθύνεται σε κάπως πιο έμπειρους παίκτες. Όμως, με μια σωστή στρατηγική και επιλέγοντας ένα πιο «ασφαλές» εύρος, μπορείτε να επιτύχετε και σε αυτό το παιχνίδι.

 

Ακριβής αριθμός τερμάτων που θα σημειωθούν 

Αν νιώθετε μεγάλη αυτοπεποίθηση για τις ικανότητές σας στο στοίχημα και τον συνολικό αριθμό των γκολ, τότε πρέπει να επιλέξετε αυτό το στοίχημα καθώς είναι το πιο δύσκολο. Εδώ, λοιπόν, πρέπει να μαντέψετε ακριβώς πόσα γκολ θα μπουν στο παιχνίδι και δεν υπάρχει κανένα απολύτως περιθώριο λάθους. Μόνο αν βρείτε τον σωστό αριθμό θα κερδίσετε.

Ο στοιχηματικός πίνακας δεν παρουσιάζει κάποια δυσκολία στο να δείτε πώς διαβάζεται, καθώς θα δείτε τον αριθμό των γκολ και δίπλα την απόδοση. Μπορεί τα πράγματα να είναι αρκετά απλά και δελεαστικά, όμως, θα πρέπει πάντα να θυμάστε την δυσκολία που κρύβει αυτό το στοίχημα και να επιλέξετε να ποντάρετε σε αυτό μόνο αν νιώθετε σίγουροι για τις ικανότητές σας.

 

Πόσα γκολ θα βάλει κάθε ομάδα ή πόσα γκολ θα μπουν στο ημίχρονο

Όλα τα στοιχήματα που έχουμε αναφέρει έως τώρα αφορούν τον συνολικό αριθμό των τερμάτων. Όμως, τα στοιχήματα που αφορούν τα γκολ που βάζει μια ομάδα έχουν πολλές παραλλαγές. Έτσι, μπορείτε να στοιχηματίσετε στο πόσα γκολ θα βάλει κάθε ομάδα ή ακόμα και στο πόσα γκολ θα μπουν μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Είναι πολύ απλό να κατανοήσετε το πώς λειτουργούν αυτά τα στοιχήματα καθώς ουσιαστικά ακολουθούν τη λογική του στοιχήματος “Over/Under”, όπου πρέπει να επιλέξετε αν ο συνολικός αριθμός των γκολ που θα βάλει η εκάστοτε ομάδα θα είναι μεγαλύτερος ή μικρότερος από έναν συγκεκριμένο αριθμό.

Μια καλή περίπτωση στην οποία αξίζει να χρησιμοποιήσετε το στοίχημα ανά ομάδα είναι όταν η μία από τις ομάδες που παίζει είναι αρκετά πιο αδύναμη στην επίθεσή της και η αντίπαλη ομάδα έχει σχηματίσει αρκετά καλή άμυνα.

Από την άλλη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το στοίχημα που αφορά τα γκολ που θα μπουν στο ημίχρονο όταν και οι δύο ομάδες κάνουν εξαιρετική αρχή στο παιχνίδι.

 

Στοίχημα αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες 

Είναι πολύ εύκολο να κατανοήσετε το πώς λειτουργεί αυτό το στοίχημα, αλλά όχι και τόσο εύκολο να προβλέψετε τη σωστή απάντηση. Στο στοίχημα αυτό οι επιλογές είναι πολύ λίγες καθώς στοιχηματίζετε απλά στο αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο παιχνίδι ή όχι.

Εδώ δε μας αφορά το πόσα γκολ θα μπουν, αλλά το αν θα τα βάλουν και οι δύο ομάδες ή όχι. Όπως θα παρατηρήσετε, σε αυτό το στοίχημα και ιδιαίτερα στους μεγάλους αγώνες, δεν υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση ανάμεσα στις αποδόσεις των επιλογών.

Τη μέθοδο αυτή χρησιμοποιούν πολλοί παίκτες, οι οποίοι έπειτα από έρευνα σχετικά με το παιχνίδι, αποφασίζουν να πάρουν το ρίσκο και να μαντέψουν αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

 

Επίλογος

 Ολοκληρώνοντας την ανάλυσή μας, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι υπάρχουν και άλλου είδους στοιχήματα που αφορούν το πλήθος των τερμάτων σε ένα παιχνίδι, τα οποία σχετίζονται με περισσότερες λεπτομέρειες, όπως το πότε θα μπει το πρώτο/τελευταίο γκολ αλλά και το ποιος παίκτης θα σκοράρει. Επιπλέον, αν σας αρέσουν τα παιχνίδια καζίνο, υπάρχουν ορισμένα στοιχήματα που μοιάζουν με ρουλέτα, όπως για παράδειγμα το στοίχημα στο οποίο πρέπει να επιλέξετε αν ο συνολικός αριθμός των γκολ θα είναι μονός ή ζυγός αριθμός.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εξετάσετε ενδελεχώς όλες τις πληροφορίες για κάθε τύπο στοιχήματος και να επιλέξετε ποιο ταιριάζει στο στυλ σας, τους αγώνες στους οποίους θέλετε να συμμετάσχετε και τα χρήματα που θέλετε να στοιχηματίσετε.

Μοιράσου το άρθρο!