Αθλητικά

24/10/2011 - 07:21

Παναιτωλικός - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 1-0 ( video)

Με ήττα ολοκληρώθηκε το 11ο κατά σειρά φιλικό της ομάδας της Καλλονής  με αντίπαλο αυτή τη φορά την ομάδα του Παναιτωλικού σ' ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο.

Η ομάδα του Αγρινίου η οποία αντιμετώπιζε βάσει προγράμματος την ομάδα Α' για το πρωτάθλημα της Superleague αυτή την Κυριακή, αναμετρήθηκε με την Α.Ε.Λ.Κ. η οποία ταξίδεψε για να δώσει άλλο ένα δυνατό φιλικό που όπως φαίνεται θα είναι και το τελευταίο της πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League την ερχόμενη Κυριακή. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες της Α.Ε.Λ. Καλλονής έκλεψαν τις εντυπώσεις απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Superleague κι έχει συνολική συγκομιδή στους 5 πρώτους αγώνες 7 βαθμούς.

Η Α.Ε.Λ.Κ. μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και καθ' όλη τη διάρκεια του είχε τον έλεγχο, είχε πρωτοβουλία κινήσεων και δημιουργούσε συνεχώς φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία. Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Leozinho με δύο σουτ και ο Τριανταφύλλου με μια κεφαλιά προσπάθησαν να πετύχουν κάτι αξιόλογο χωρίς, ωστόσο, να απειλήσουν ιδιαίτερα τον Μπλάζιτς. Στο 11ο λεπτό ήταν σειρά του Παναιτωλικού να απειλήσει όταν ο Μπουμάλ μπήκε στη περιοχή αλλά ο Σουλογάνης μπλόκαρε την μπάλα. Μετά από αρκετή ώρα στην οποία υπήρχε μόνο κυκλοφορία της μπάλας από τις δύο ομάδες, στο 39ο λεπτό έρχεται η φάση η οποία θα δώσει άλλο χρώμα στο παιχνίδι αφού ο Μπουμάλ επιχειρώντας τη σέντρα, η μπάλα κοντράρει στον Τραορέ, με το διαιτητή της αναμέτρησης κ. Κουτσιάφτη να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο πολύπειρος, Άγγελος Χαριστέας, ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0 για την ομάδα του από τα 11 βήματα. Λίγα λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης, μπαίνοντας μέσα στην περιοχή απ΄ τα δεξιά, στο 44ο λεπτό επιχείρησε ένα αριστοτεχνικό  σουτ αλλά ο Σουλογάνης είπε «όχι». Στο επόμενο λεπτό ήταν σειρά του Άντι να απειλήσει, όταν διείσδυσε στη περιοχή από τα αριστερά, και από πολύ δύσκολη θέση έκανε το σουτ με τον Σουλογάνη να μπλοκάρει την μπάλα με διπλή προσπάθεια.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και οι δύο ομάδες αρκέστηκαν σε passing game κυκλοφορώντας την μπάλα. Η Α.Ε.Λ.Κ. είχε δύο πολύ αξιόλογες φάσεις, όταν ο Scaglia στο 85ο και ο Marcelo στο 89ο με σουτ έστειλαν την μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Τζενάμο, αποσπώντας τα χειροκροτήματα των 1.500 Αγρινιωτών φιλάθλων.

Έτσι, ολοκληρώθηκε το τελευταίο όπως όλα δείχνουν φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος την προσεχή Κυριακή στην Κομοτηνή με αντίπαλο τον Πανθρακικό.

Συνθέσεις:

Παναιτωλικός: Μπλάζιτς (46΄Τζενάμο), Παλαιολόγος (46'Κουτρομάνος), Άντι (46'Γκόλιας), Ετζενγκελέ (60'Αναστασιάδης), Ντολεζάι (75'Δέντσας), Σιόντης (46'Μπαμόγκο), Μουμίν (46'Κούσας), Μπουμάλ (46'Μεζάκ), Χαριστέας (82'Μπουμάλ), Μητρόπουλος (60'Μπαλεβώνης), Πασάς (46'Καραμαλίκης).

Α.Ε.Λ.Καλλονής: Σουλογάνης, Μπρούνο (72'Θυμιόπουλος), Γάλας, Καρακώστας, Τραορέ, scaglia, Marcelo, Leozinho (80'Βλαστέλλης), Μανούσος (75'Μανουσάκης), Κριπιντήρης (60'Dos Santos), Τριανταφύλλου (60'Ταραχούλσκι).

Μοιράσου το άρθρο!