Αθλητικά

26/01/2020 - 17:18

Πανηγυρικά στο Μενίδι 0-4 τον Αχαρναϊκό ο Αιολικός

Γράφει ο Κώστας Σουφλιάς *

Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος του Αιολικού δεν θα περίμενε ότι ο Αιολικός τόσο εύκολα και απλά θα έπαιρνε τα τρία πρώτα παιχνίδια του στο 2020 με τον Βλαντα Πέτροβιτς στο πάγκο του.Στο Μενίδι σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο δεν βρήκε αντίσταση και διέλυσε με 0-4 τον Αχαρναϊκό.
Στο 5′ ο Αντονοφ είχε τη πρώτη καλή ευκαιρία με το σουτ να πηγαίνει στην αγκαλιά του Κοιμούση.Οι γηπεδούχοι βρήκαν απάντηση με σουτ του Σάλα στο 10′ χωρίς να απειλεί ιδιαίτερα τον Βρονταρά. Στο 17′ ο Αντονοφ κέρδισε τις κόντρες η μπάλα έφτασε στον Λαμπράκη εκείνος σέρβιρε στον Κρητικό που με δυνατό πλασέ έκανε το 0-1.Στο 37′ σου του Παπαθανασίου πέρασε αουτ.Στο 43′ ο Αντονοφ άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του Αιολικού καθώς με πλασέ μέσα στη περιοχή αμαρκάριστος έκανε το 0-2.Έντονες οι διαμαρτυρίες για οφσάιντ από τους γηπεδούχους με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο προπονητής των γηπεδούχων Φώτης Θανέλας(πρώην του Διαγόρα ΑΓ.Π).

Στο 45+2 κεφαλιά του Κόκκορη μπλόκαρε ο Βρονταράς.

Στο 66′ ο Λαμπράκης δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Γκοιμούση για το 0-3.Δέκα λεπτά αργότερα με απευθείας εκτέλεση φαουλ ο Λαμπράκης έκανε αυτό που δεν κατάφερε νωρίτερα δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των κυανόλευκων.

Στο 88′ ο Φοίβος Τσιπάς από κοντά έβαλε το κερασάκι στη τούρτα.

Το τέλος του αγώνα βρήκε την ομάδα του Βλαντα Πέτροβιτς να κάνει ένα μεγάλο άλμα παραμονής.

Αχαρναϊκός (Φ.Θανέλας):Γκοιμούσης,Στραβομύτης,Αναστόπουλος,Σάλα(Μαρμούτας 46′),Δημητρόπουλος,Παπαθανασίου,Καραγιαννίδης,Κόκκορης,Κοντούλης(Νερι 77′),Κόττας,Σχουλής.
Αιολικός(V.Petrovic):Βρονταράς,Βαλιός,Μπάρκας,Κρητικός,Καλαφάτης,Τσομπανέλλης,Κατσίκης(Τριλιανός 83′),Spoljarits(Seku 85′),Kalombo(Τσιπάς 54′),Λαμπράκης,Antonov(Αλαγιάννης 79′).

* Κώστας Σουφλιάς για το  https://athlitikometopostoaigaio.wordpress.com/

 

Αποτελέσματα και Βαθμολογία:

εε

 

http://www.aiolikos-fans.gr/

Μοιράσου το άρθρο!