Αθλητικά

16/11/2013 - 16:24

Πανηγυρική λήξη 5-0 για τον Αιολικό, στον Ταρλά

 Πανηγυρική λήξη 5-0 για τον Αιολικό, στον Ταρλά

yle="text-align: justify;">Αναμφίβολα, το μεγάλο ντέρμπυ που εκτυλίσσεται αυτή την ώρα στον Ταρλά, στο Πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Αιολικός - Διαγόρας, είναι αυτό που μαγνητίζει τον κόσμο, σε μια αναμέτρηση όπου αναμένεται να παιχτεί ο μισός τίτλος για το μεγάλο νικητή που θα αναδειχθεί. Αν πάλι δεν υπάρξει νικητής, τότε η κατάσταση μένει ως έχει και προμηνύεται ακόμη πιο καυτός ο β΄ γύρος.

Αιολικός και Διαγόρας ήταν τα αδιαφιλονίκητα φαβορί πριν καν ξεκινήσει η χρονιά με το μεταγραφικό τους σχεδιασμό το καλοκαίρι που πέρασε. Ομάδες που ετοιμάστηκαν να πρωταγωνιστήσουν, έδωσαν μάλιστα το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι στο πλαίσιο του Κυπέλλου, με νικητή τον Αιολικό. Τώρα, στην ίδια έδρα που είχε φιλοξενήσει το Κύπελλο, οι δύο αντίπαλοι δίνουν ακόμη μια γερή μάχη για το Πρωτάθλημα. Σίγουρα από τη σημερινή μάχη κανένας δε θέλει να βγει ηττημένος και ο βαθμός δυσκολίας είναι και για τους δύο αρκετά μεγάλος. Ντέρμπυ το οποίο μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες, όπως άλλωστε είχε γίνει και στο Κύπελλο.

Σε κατάσταση αναμονής οι δύο προπονητές, Γιώργος Κομνηνός και Θοδωρής Παπαλόπουλος, που δίνουν και αυτοί μαζί με τους παίκτες που μάχονται στο χόρτο,το δικό τους αγώνα από τον πάγκο. Σε αναμμένα κάρβουνα και ο κόσμος, που έδωσε το παρών σε ένα πραγματικό ντέρμπυ δύο αξιόλογων ομάδων, θέλοντας όσο τίποτε άλλο να παρακολουθήσει όμορφο θέαμα - και γκολ φυσικά.


Πηγή: Εφημερίδα Εμπρός

 

Up date

Με σκορ 5-0 έληξε το πολυαναμενόμενο ντέρμπυ ανάμεσα στον Αιολικό και τον Διαγόρα, στο γήπεδο του Ταρλά, μπροστά σε 1000 και πλέον θεατές.

Το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα βρήκε τους παίκτες του Αιολικού αγκαλιασμένους να αποθεώνονται από τους φιλάθλους.

Βάσει αποτελέσματος, η ομάδα του Αιολικού είναι αυτή, που αποτελεί πλέον το απόλυτο φαβορί για τη μάχη του τίτλου της Α'κατηγορίας.
 

Μοιράσου το άρθρο!