Αθλητικά

15/10/2021 - 16:29

Παραδόθηκε το αναβαθμισμένο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης Μυτιλήνης

Αναβάθμιση - Εκσυγχρονισμός Κλειστού Γυμναστηρίου Νεάπολης Μυτιλήνης

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μυτιλήνης, Στρατής Τζιμής, παρέλαβε, την Παρασκευή 14-10-2021, από την ανάδοχη κατασκευαστική εταιρεία «ΤΕΧΝΗ» (κ. Μπουχλή Σ.), πλήρως ολοκληρωμένο το ανακατασκευασθέν Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης Μυτιλήνης. Μάλιστα, η ανάδοχη Εταιρεία το παρέδωσε 3 μήνες νωρίτερα από το συμβατικό χρόνο. Στην παραλαβή ήταν παρούσα η υπηρεσιακή ηγεσία (κα Παπασωτηρίου και κ. Παπαχριστοφόρου) των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού, κ. Πιττός Παναγιώτης.

Το συγκεκριμένο Γυμναστήριο είχε ανεγερθεί το 1992. Έκτοτε, ουδεμία σοβαρή παρέμβαση-επισκευή δεν είχε γίνει, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει προβλήματα. Η Δημοτική Αρχή του Στρατή Κύτελη, αφού ήρε την εκκρεμότητα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, προχώρησε μέσω των μηχανικών του Δήμου Μυτιλήνης (των κ.κ. Πέρρου και Σέντα) στη σύνταξη μελέτης και στην επίβλεψη της ανακατασκευής του, ώστε να διεξάγονται απρόσκοπτα οι αγώνες Μπάσκετ, Βόλεΐ και Πολεμικών Τεχνών, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WTF.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη μελέτη αντικαταστάθηκε το υφιστάμενο ξύλινο παρκέ, αναβαθμίστηκαν ενεργειακά τα κουφώματα, κατασκευάστηκαν Ιατρείο, τουαλέτα ΑΜΕΑ και βοηθητικοί χώροι του γηπέδου, αντικαταστάθηκε ο αθλητικός εξοπλισμός του γηπέδου, τοποθετήθηκαν νέοι ηλεκτρονικοί πίνακες, μονώθηκε η οροφή, διαμορφώθηκε ο περιβάλλοντας χώρος και αναβαθμίστηκαν οι εγκαταστάσεις Ύδρευσης, Αποχέτευσης, Πυρόσβεσης. Θέρμανσης, των Ηλεκτρονικών και Ηλεκτρικών συστημάτων.

Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Στρατής Τζιμής, «το αναβαθμισμένο και ανακατασκευασμένο Γυμναστήριο, από σήμερα, θα δέχεται τους αθλητές. Μάλιστα, σε προσεχή επίσημο αγώνα Μπάσκετ ο Δήμαρχος, Στρατής Κύτελης, θα προβεί στα εγκαίνια του».

Μοιράσου το άρθρο!