Αθλητικά

21/11/2012 - 17:32

Πιερικός - ΑΕΛ Καλλονής 1-1

Πιερικός - ΑΕΛ Καλλονής 1-1

&n

bsp;

Τον βαθμό της ισοπαλίας πήρε η ομάδα της Καλλονής από τον Πιερικό μέσα στην Κατερίνη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Football League ΟΠΑΠ.
 
Το σκορ άνοιξε ο Λεοζίνιο για την ΑΕΛΚ μας με ωραίο σουτ στο 38ο λεπτό και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Φαμπίνιο για τον Πιερικό διαμόρφωσε το 1-1. Αν και η ομάδα μας είχε τις ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο να πάρει τη νίκη ωστόσο το 1-1 ήταν το τελικό σκορ. Οι παίκτες του Τιμόθεου Καβακά τώρα επιστρέφουν με το μυαλό στο Κυριακάτικο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Ηρακλή 1908 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης για την 11η αγωνιστική.
 
Για τα επόμενα παιχνίδια της Καλλονής μπορείτε να βάλλετε στοιχήματα ποδοσφαίρου σε διαφορετικές εταιρείες στοιχημάτων. Οι καλύτερες αποδόσεις όμως βρίσκονται στο site της bwin.
 
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
 
Πιερικός: Τόλιος, Νίκου, Γιαζιτζόγλου, Ντόικιτς, Δήμου, Φαμπίνιο (86΄ Μιχαηλίδης), Ίτσιος, Κοϊτς (69΄ Λόπεζ), Καθάριος, Ντάνι, Σεχολάρι (46΄ Καραγκούνης)
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Μάππας, Χωριανόπουλος, Λαμπρόπουλος (46΄ Κώτσιος), Αναστασιάδης, Μαϊστόροβιτς, Σιλιγαρδάκης (64΄ Κριπιντίρης), Μαρσέλο, Γκονζάλες (74΄ Γκόβας), Λεοζίνιο, Μανούσος, Καζάκης
Σκόρερ:  (38' Λεοζίνιο), (42' Φαμπίνιο)

 

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Πιερικό στην Κατερίνη ο προπονητής μας Τιμόθεος Καβακάς και ο αρχηγός μας Μιχάλης Κριπιντίρης δήλωσαν στη συνέντευξη τύπου:
 
Τιμόθεος Καβακάς «Έγινε ένα κακό παιχνίδι σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο με τις δύο ομάδες που τα τελευταία τους παιχνίδια ήταν αρνητικά. Γι' αυτό σήμερα ζητούσαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Εμείς καταφέραμε να προηγηθούμε με ένα όμορφο γκολ, αλλά δεν καταφέραμε να το κρατήσουμε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου και δεχτήκαμε την ισοφάριση. Σήμερα ήρθαμε να πάρουμε την ουσία και όχι να παίξουμε. Γιατί σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια παίζαμε καλά αλλά δεν είχαμε την ουσία. Δεν τα καταφέραμε. Στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι που είναι δύσκολο αλλά θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε. Κακώς μας ακυρώθηκε το γκολ. Γενικά οι αποφάσεις των διαιτητών στο δεύτερο μέρος ήταν εις βάρος μας».
 
Μιχάλης Κριπιντίρης «Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που προέρχεται από 4 συνεχόμενες ήττες, αλλά και εμείς δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Παρόλα αυτά μπήκαμε στο γήπεδο για τους τρεις βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι και προηγηθήκαμε, αλλά ισοφαριστήκαμε γρήγορα. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε και πάλι να πάρουμε κεφάλι στο σκορ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πιστεύω ότι ο διαιτητής στις καθυστερήσεις ακυρώνει κανονικό γκολ του Μανούσου, γιατί δεν υπήρχε φάουλ του Μανούσου πάνω στον αμυντικό»

Μοιράσου το άρθρο!