Αθλητικά

10/08/2019 - 18:00

Ποδηλατάδα στο Γεραγώτικο ελαιώνα - Σάββατο 10 Αυγούστου

Ο Παγγεραγωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γέρας διοργανώνει το Σαββάτο 10 Αυγούστου  στις 6.οο το απόγευμα την 11η ποδηλατάδα στα χωριά της Γέρας.

Πρόκειται για τη μαζικότερη ποδηλατάδα του νησιού, που έχει γίνει πια θεσμός  με παλλεσβιακή απήχηση και συγκεντρώνει μεγάλους και μικρούς φίλους του ποδηλάτου για μια διαδρομή εύκολη και ευχάριστη που συνδυάζει τις δαντελωτές ακτές του Κόλπου αλλά και το γεραγώτικο ελαιώνα.

Η αφετηρία θα είναι στο γήπεδο του Περάματος, όπου θα υπάρχει και η γραμματεία για τις δηλώσεις συμμετοχής. Από κει τα ποδήλατα θα κινηθούν προς τις Ξέρες, θα συνεχίσουν προς Παλαιόκηπο, θα περάσουν από τον Παπάδο και μέσω της περιοχής Μάρμαρο, θα επιστρέψουν στο γήπεδο του Περάματος.

Σε όλη τη διαδρομή, εθελοντές θα μεριμνούν για την ασφαλή κυκλοφορία των ποδηλάτων και θα προσφέρουν δροσερό νερό, ενώ μετά τον τερματισμό θα πραγματοποιηθεί και κλήρωση δώρων.

Το αντίτιμο της συμμετοχής ορίζεται στα 2 ευρώ και οι συμμετέχοντες πρέπει να προσέλθουν στην αφετηρία στις 5.00 το απόγευμα για έγκαιρη εγγραφή. 

Σας περιμένουμε όλους!

Μοιράσου το άρθρο!