Αθλητικά

28/02/2023 - 10:52

Ποντάρουμε στα «βαριά χαρτιά» στην Ιταλία

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται Ρόμα και Γιουβέντους στη Σέριε Α, έχουν τον πρώτο λόγο απόψε, για να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους. Ως σανίδα σωτηρίας βλέπει το Κύπελλο Γαλλίας η Λυών, αφού έχει απογοητεύσει στο πρωτάθλημα. Εισιτήριο για τα ημιτελικά της αντίστοιχης  διοργάνωσης στο Βέλγιο, διεκδικούν Μαλίν και Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Αναλυτική αξιολόγηση της στοιχηματικής vistabet

687. Κρεμονέζε – Ρόμα (19:30)

Ξεκινάμε από τη Σέριε Α. Απογοητευτική η Κρεμονέζε, παραμένει χωρίς νίκη έπειτα από 23 αγωνιστικές (επίδοση 0-9-14), σταθερά στην τελευταία θέση και... αγκαλιά με τον υποβιβασμό. Η Ρόμα έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκριση επί της Σάλτσμπουργκ στο Γιουρόπα Λιγκ και με νίκη ξεπερνάει τη Λάτσιο και μπαίνει στην πρώτη τετράδα (έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ).

Ποντάρουμε στο 1.75 της απλής νίκης της Ρόμα.

823. Γιουβέντους – Τορίνο (21:45)

Η «Γηραιά Κυρία» δείχνει να ξεπερνάει το σοκ της αφαίρεσης βαθμών κι έχει χτίσει μομέντουμ, μετρώντας 3 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ επί της Ναντ. Αλλοπρόσαλλη η Τορίνο, ικανή να πάρει αποτέλεσμα απέναντι σε κάθε ομάδα της κατηγορίας και παράλληλα να μην υπερβεί το πιο χαμηλό εμπόδιο. Η Γιουβέντους βρήκε βηματισμό, έχει δικαίως τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο τοπικό ντέρμπι.

Ποντάρουμε στο 2.20 του άσου με Over 1,5.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Μοιράσου το άρθρο!