Αθλητικά

13/06/2012 - 20:16

Πρεμιέρα με 0-0 για Καλλιθέα και Καλλονή

Το βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να αποσπάσει η ομάδα της Καλλονής κόντρα στην Καλλιθέα στο γήπεδο «Γρηγόρης Λαμπράκης».

Οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες -η θερμοκρασία έφτασε την ώρα του αγώνα τους 38 βαθμούς κελσίου- παρουσίασαν θετική εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και παρά το γεγονός ότι η Καλλιθέα πίεσε για τη νίκη, με όπλο της την αμυντική λειτουργία, η ΑΕΛΚ κράτησε το μηδέν και πλέον επιστρέφει στη Μυτιλήνη για να προετοιμαστεί για τον αγώνα με τον Πλατανιά Χανίων (18/6).

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο «Ελ Πάσο» και στο πρώτο δεκάλεπτο είχε την κυκλοφορία της μπάλας χωρίς όμως να σημειώσει κάποια αξιόλογη φάση ώστε να απειλήσει τον τερματοφύλακα Τακίδη. Η Καλλιθέα ισορρόπησε το παιχνίδι και πίεσε για να πετύχει το γκολ έχοντας μάλιστα και δοκάρι με τον Μαρουκάκη. Μετά από την πολιορκία των παικτών της Καλλιθέας οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη έβαλαν την μπάλα κάτω και άρχισαν να παίρνουν πρωτοβουλίες κυρίως από τα άκρα με τους Γάλα και Ντος Σάντος. Το σουτ με αξιώσεις του Λεοζίνιο που κόντραρε σε αμυντικό της Καλλιθέας ήταν η καλύτερη φάση της ΑΕΛΚ μας για το πρώτο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0. Στην επανάληψη η ΑΕΛΚ μας ενέτεινε την επιθετική της κινητικότητα και με τον Μανούσο και τον Ζουρούδη είχε την ευκαιρία να βρεθεί κοντά στο «διπλό» που θα την "εκτόξευε" βαθμολογικά ωστόσο δεν κατάφεραν  αμφότεροι να μετουσιώσουν κάποια από τις επιθέσεις σε γκολ. Η Καλλιθέα από τη μεριά της πίεσε κι αυτή όμως η αμυντική λειτουργία της ΑΕΛΚ ήταν αποτελεσματική και ουσιαστικά ο Μάππας δεν απειλήθηκε στο δεύτερο 45λεπτο. Η λευκή ισοπαλία ήταν το τελικό αποτέλεσμα για τις δύο ομάδες. Η ομάδα της Λέσβου θα αντιμετωπίσει τώρα τη Δευτέρα στις 18 Ιουνίου στις έξι το απόγευμα τον Πλατανιά Χανίων στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Football League.

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Τακίδης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος (68' λ.τ Πρίπου), Αρβανίτης, Μουσταφίδης, Αρκούδας, Ηρακλής, Κουτρουμπής, Κατσίκης (80' Ματσούκας), Φαρινόλα, Μαρουκάκης. ΑΕΛ Καλλονής (Γιάννης Ματζουράκης): Μάππας, Κριπιντίρης, Καρακώστας, Μήτσης, Χατζόπουλος, Χωριανόπουλος (75' Τραορέ), Μαρσέλο, Ντος Σάντος, Λεοζίνιο, Γάλας (55' Μανουσάκης), Μανούσος. Η Βαθμολογία  playoffs (σε παρένθεση ο αριθμός αγώνων)
  •  Καλλιθέα 3 (1)
  • Παναχαϊκή 1 (0)
  • Πλατανιάς 1 (0)
  • Καλλονή 1 (1)

Μοιράσου το άρθρο!