Αθλητικά

21/08/2015 - 19:07

Προσωρινή διαταγή για "Ταρλά"

Σ

τον "Ταρλά" θα δίνει τους επίσημους αγώνες της η ΑΕΛΚ, με την καλλονιάτικη ΠΑΕ να βρίσκει μέσω της δικαστικής οδού τη λύση στην προβληματική της σχέση με το Δήμο Λέσβου και το νομικό πρόσωπο του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 
 
Λίγο πριν το μεσημέρι, εκδόθηκε η προσωρινή διαταγή σχετικά με τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΛΚ κατά της δημοτικής αρχής. Βάσει αυτής προβλέπεται πως οι Καλλονιάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν, μέχρι νεωτέρας, το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης για τους επίσημους αγώνες τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο, καταβάλοντας εγγυοδοσία ύψους 7.000€ στο Δήμο Λέσβου έως τις 13 Σετεμβρίου, που είναι προγραμματισμένος ο δεύτερος εντός έδρας αγώνας της ΑΕΛΚ στη Μυτιλήνη. Θα ακολουθήσει δικάσιμος, όπου θα συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα και θα βγει η τελική απόφαση των δικαστικών αρχών.
Ο Δήμος Λέσβου υποχρεούται από τη μεριά του να επιτρέψει τη χρήση του Σταδίου από την ΠΑΕ ΑΕΛΚ για τους επίσημους αγώνες, υπό την απειλή της χρηματικής αποζημίωσης ύψους 20.000€, σε περίπτωση που παραβιάσει την προσωρινή αυτή διαταγή.
 
Αναλυτικά, η απόφαση: «Δέχεται την προσωρινή διαταγή. Υποχρεώνει το καθ ου (σ.σ Νομικό Πρόσωπο Αθλητισμού) να παραδώσει στην αιτούσα (σ.σ ΠΑΕ Καλλονής) την χρήση του Σταδίου Μυτιλήνης για να πραγματοποιούνται σε αυτό οι εντός έδρας αγώνες της ποδοσφαιρικής της ομάδας για το πρωτάθλημα της Super League καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδος με απειλή χρηματικής ποινής 20.000 ευρώ για κάθε παράβαση της εκδοθείσας προσωρινής διαταγής καθώς και να απέχει από κάθε πράξη και ενέργεια που συνιστά παρεμπόδιση της εκ μέρους της αιτούσας χρήσης του Σταδίου, υπό τον όρο καταβολής εγγυοδοσίας ύψους 7.000 ευρώ εκ μέρους της αιτούσας στο καθ ου έως την διενέργεια του επόμενου προγραμματισμένου της αγώνα την 13/9/2015, έως την συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων και υπό τον όρο συζήτησης αυτών κατά την ορισθείσα δικάσιμο».
 
πηγη: sportlesvos.gr
 

Μοιράσου το άρθρο!