Αθλητικά

09/10/2019 - 17:24

Πρώτο τρίποντο για τον Αιολικό

Μπροστά σε 200 (Τετάρτη 13:00 το παιχνίδι!)άτομα στο Δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης ο Αιολικός επικράτησε 3-1 του Παλληνιακού,φτάνοντας τους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα σε 2 αγώνες για τον ίδιο καθώς έχει κάνει το ρεπό του.

Στο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν καθώς άνοιξαν το σκορ στο 1′ λεπτό της αναμέτρησης με τον Μπαμίχα,με τις διαμαρτυρίες να είναι έντονες από τους παίκτες του Αιολικού για οφσαιντ.Η αντίδραση ήρθε γρήγορα. Στο 12′ ο Λαζαρίδης εκτέλεσε φάουλ και ο Κοτσι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλαστα δίχτυα της ομάδας του γραφοντας το 1-1.Στο 22′ ήρθε η ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους καθώς ο Φοίβος Τσιπάς που ήταν πολύ καλός και στην Αρτάκη με κεφαλιά έκανε το 2-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και στο 67′ ο Λαζαρίδης αστόχησε σε τετ α τετ χάνοντας την ευκαιρία να γράψει το 3-1.Τρια λεπτά αργότερα στο 70′ μοναδική χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Σφύρλα να βγαίνει εγκαιρα και να σταματά εντυπωσιακά τον αμυντικό του Παλληνιακού που είχε ξεχαστεί στη πλατη της άμυνας. Στο 76′ σουτ του Μπουρούς πέρασε πάνω από τα δοκάρια ,με το Σοφιάνη που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στο ματς, στις καθυστερήσεις να πλασάρει ύστερα από ασίστ του Μπουρους, γράφοντας το τελικό 3-1.Το γκολ αφιερώθηκε στο αδικοχαμένο κολλητό του φίλο Νίκο Μαλλή που έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2018.

Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγύρια.

Ο Αιολικός δεν έχει πολλά περιθώρια ξεκούρασης. Την ερχόμενη Κυριακή στο Δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης υποδέχεται τον Αχαρναϊκο για την 4η αγωνιστικήτου πρωταθλήματος της Γ Εθνικής κατηγορίας στον 6ο όμιλο.

Αιολικός : Σφύρλας, Αγριμάκης(78′ Σοφιάνης) Καλαφάτης, Κρητικός, Βάλλιος, Τσομπανέλλης, Καλόμπο, Κατσίκης (34′ Παλαμουτσής), Τσίπας(88’Παρέλλης) Μπουρούς, Λαζαρίδης(86′ Μπάρκας)

Παλληνιακός : Κυριόπουλος, Κότσι, Τρυφιάτης, Μπαμίχας, Δημητρακόπουλος, Δημογιάννης, Βλάχος, Κολοτούρος, Ελ Γκαμάλ, Λάζαρης, Τσάκαλος

 

https://athlitikolesviakometopo.wordpress.com/

Μοιράσου το άρθρο!