Αθλητικά

05/10/2022 - 15:41

Ρεαλ-ιστικά συνδυαστικά στο «Μπερναμπέου»

Γράφει για το Foxbet ο Κώστας Φίλιος 

Τα φάουλ δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε χτες, με τη Νάπολι να κάνει πάρτι μέσα στο Άμστερνταμ. Παραμένουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, για ένα συνδυαστικό bet από τον αγώνα της Μαδρίτης.

Ρεάλ Μαδρίτης – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Οι Μαδριλένοι παραμένουν αήττητοι ως τώρα στη σεζόν (9-1-0), μάλιστα την περασμένη Κυριακή είχαν και την πρώτη τους βαθμολογική απώλεια, στο 1-1 με την Οσασούνα, πριν από αυτό το ματς μετρούσαν 9 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις. Συμβαίνει το εξής παράδοξο: Στις 7 από αυτές που ήταν για το πρωτάθλημα, η Ρεάλ δέχτηκε γκολ, μάλιστα στις 6 το σκορ του αγώνα πέρασε από το 1-1. Στις ευρωπαϊκές (δύο για τους ομίλους και μία για το Σούπερ Καπ) έχει κρατήσει ανέπαφη εστία. Πιθανό να αλλάξει αυτό απόψε, από τη στιγμή που λείπει και ο τρομερός τερματοφύλακας Κουρτουά και στη θέση του θα ξεκινήσει ο Ουκρανός Λούνιν.

 

Δωρεάν δοκιμή για τα καλύτερα φρουτακια

 

Η Σαχτάρ έδειξε καλή εικόνα και στις δύο αναμετρήσεις της για τους ομίλους, έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα με το επιβλητικό 4-1 μέσα στη Λειψία, ενώ τη 2η αγωνιστική έφερε 1-1 με τη Σέλτικ, στην Πολωνία, όπου δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της (λόγω του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας). Παραμένει αήττητη, με επίδοση 5-2-0 σε όλες τις διοργανώσεις και τουλάχιστον επιθετικά δείχνει καλά στοιχεία. Ένα γκολ μπορεί να το σημειώσει στο «Μπερναμπέου» κι ας ηττηθεί από την ποιοτικότερη ομάδα του Αντσελότι. Νίκη με G/G και Over 2,5 με G/G, επιλογές που αξίζουν της προσοχής μας.

 

Προγνωστικά:

 

  • G/G & Over 2.5, στο 2.18
  • 1 & G/G, στο 2.50

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μοιράσου το άρθρο!